Xavi a mély vízben; futballistáink és kosarasaink nem kapták meg az esélyt 1956-ban

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2021.11.23. 00:23
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Fernando Fernández 2018 áprilisa és 2019 szeptembere között az akkor még élvonalbeli DVTK futballcsapatának vezetőedzője volt. A 42 éves szakember azóta hazatért Spanyolországba, és jelenleg a Betis pályaedzője Manuel Pellegrini mellett. A lapunknak adott exkluzív interjúban elárulta, hogy a mai napig figyelemmel kíséri egykori miskolci együttese szereplését, mesélt arról, miért nem tudott megragadni annak idején a Real Madrid első keretében, és azt is elárulta, mit vár a Ferencvárostól a csütörtöki sevillai kupameccsen.
Fernando Fernández 2018 áprilisa és 2019 szeptembere között az akkor még élvonalbeli DVTK futballcsapatának vezetőedzője volt.
A 42 éves szakember azóta hazatért Spanyolországba, és jelenleg a Betis pályaedzője Manuel Pellegrini mellett. A lapunknak adott exkluzív interjúban elárulta, hogy a mai napig figyelemmel kíséri egykori miskolci együttese szereplését, mesélt arról, miért nem tudott megragadni annak idején a Real Madrid első keretében, és azt is elárulta, mit vár a Ferencvárostól a csütörtöki sevillai kupameccsen.

Hétvégén a Davis-kupa keretében Ausztráliával és Horvátországgal mérkőzik meg a magyar férfi teniszválogatott. Köves Gábor szövetségi kapitány főszerepet szán Fucsovics Mártonnak, akit egyesben és párosban is pályára küld majd, Balázs Attila viszont biztosan nem játszik egyest, mivel a lába még mindig nem jött rendbe, és egyelőre gyógytornázik. Nyilatkozott lapunknak a világranglistán 359. Marozsán Fábián, aki elődöntős volt legutóbb egy challenger-tornán, és aki háromszor is párosozott a múlt héten Fucsoviccsal.

Junior mellékletünkben bemutatjuk a Madridban élő Márton ikreket, akik legutóbb a junior tekvandó Eb-n remekeltek: Viviana aranyérmes lett, Luana a második helyen végzett. Igaz, ma már elképzelhetetlen, hogy egyazon súlycsoportban versenyezzenek, erre korábban is csak egyetlen alkalommal volt példa, ám a döntőnek adok-kapok helyett sírás és pénzfeldobás lett a vége. Azóta Viviana a közös érdek miatt feljebb ment egy kategóriát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik