Labdarúgás: Kristijan Lovric megérkezett Eszékre

P. L.P. L.
Vágólapra másolva!
2022.02.16. 07:23
null
Lovric a 44-es mezszámot választotta (Fotó: nkosijek.hr)
Az NK Osijek labdarúgó-együttesénél a szakvezetői teendők mellett gyakorlatilag klubmenedzserként is dolgozó Nenad Bjelica vezetésével nagyot húztak, hiszen mint arról már hosszú hetek óta beszéltek, végül realizálódott: Kristijan Lovric a HNK Goricától az eszékiekhez igazolt.


Amire gyakorlatilag bő másfél évtizede – Niko Kranjcar Dinamóból a Hajdukba történt igazolása óta – nem volt példa a horvát első osztályú labdarúgásban, Lovricot több száz ember fogadta, görögtüzek, pirotechnikai bemutató közepette új állomáshelyén.

Mint az a különböző sajtóhírekből kiderülhetett, Lovric kétmillió euróért cserébe igazolt a fehér-kékekhez a nagygoricaiaktól, s érkezésével a kedd kora esti órákban máris a feje tetejére is állította a szlavóniai várost.

A horvát liga (1. HNL) utóbbi évekbeli egyik legeredményesebb támadója esetében az átigazolási időszak utolsó pillanatáig számos kérdés nyitott volt, majd érkezett a hír: a felek megegyeztek mindenben és az ogulini születésű, 26 éves labdarúgó négy és fél éves szerződést írt alá új klubjával – ami után az eszéki drukkerek már a fel is kerekedhettek a stadionhoz a futballista fogadására…

A támadó ebben az idényben 24 tétmeccsen 10 gólnál jár, a HNK színeiben 120 találkozón összesen 54 találatig jutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik