Kazahsztán: Csercseszov felhívta a szövetségi kapitányt

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.07.11. 09:17
null
A kazah válogatott orosz szövetségi kapitánya, Magomed Agyijev (Fotó: AFP, archív)
Múlt héten, a Ferencváros Tobol elleni BL-selejtezője kapcsán már írtunk arról, milyen nagy tisztelet övezi Kazahsztánban az FTC orosz vezetőedzőjét, Sztanyiszlav Csercseszovot, amiről a kazah labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, Magomed Agyijevnek a szavai is árulkodnak.

 


Kazahsztán válogatottja a Nemzetek Ligájában a C-ligában szerepel, és négy forduló után nagy meglepetésre tíz ponttal, veretlenül vezeti csoportját Szlovákia, Azerbajdzsán és Fehéroroszország előtt. A sikeres rajt kapcsán a csapat orosz szövetségi kapitánya, Magomed Agyijev nyilatkozott egy hétfőn közzétett interjúban a sports.kz-nak.

„A júniusi mérkőzések után megnőtt a közvélemény, a média és a szakma érdeklődése a válogatott iránt. Ez az egész csapat érdeme, de mindenkinek meg kell értenie, fontos mérkőzések várnak még ránk. Még semmit sem értünk el, a szeptemberi mérkőzésekre koncentrálunk. Ami egyébként a legváratlanabb gratulációt illeti, még Sztanyiszlav Csercseszov is felhívott. Ez egyfajta elismerés számomra, mert ő egy rendkívül tapasztalt, nagyon sikeres edző” – nyilatkozta Agyijev a Ferencváros szakvezetőjéről.

Mint ismeretes, az FTC a kazahsztáni 0–0 után szerdán fogadja a BL-selejtező visszavágóján a kazah bajnok Tobolt.

BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ
1. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
Szerda
20.00:
Ferencváros–Tobol (kazah) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
Az első mérkőzés végeredménye: 0–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik