FIFA-gála: Nem csináltam semmit, ami miatt dühös lehet rám – Lewandowski Messiről

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.01.18. 17:07
null
Lewa reméli, Messi nem haragszik rá (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, Zürichben rendezték a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) éves díjkiosztó gáláját, amelyen 2021 legjobb férfi labdarúgója Robert Lewandowski lett. Az eseményekről a hétfőn elindult Sportrádióban is beszámolót hallhattak! Mint kiderült, Lionel Messi nem szavazta be Lewandowskit a három legjobb játékos közé, erre reagált a lengyel.

 

Miközben nagyon sokan a Sportrádió adását hallgatva találgatták, az Afrika-kupán szereplő Mohamed Szalahnak vagy a friss aranylabdás Lionel Messinek van-e nagyobb esélye az elsőségre, Infantino átadta virtuálisan az Év játékosának járó trófeát Robert Lewandowskinak!

Megadta a módját a lengyel csatár, Münchenben edzője, sportigazgatója és elnöke társaságában mutatta fel az igazi trófeát már, miközben a kamerák előtt Messi nyugodtan mosolygott, nyilván ő már jó előre tudta, hogy ezt a szavazást nem nyerte meg.

Lionel Messi a legjobb három játékos közé két csapattársát, Neymart és Kylian Mbappét, valamint a Real Madrid csatárát, Karim Benzemát írta fel a szavazásnál. Erre természetesen reagált a lengyel gólvágó.

„Az Aranylabda-gálán nagyon kedves szavakat kaptam tőle, a mostani szavazásról pedig csak annyit tudok mondani, hogy őt kell megkérdezni a döntéséről. Nem csináltam semmit, ami miatt dühös lehet rám” – mondta RobertLewandowski, akit a Goal idézett.

„Remélem, minden rendben van köztünk. A döntését természetesen tisztelem. Nincs okom bírálni vagy dühösnek lenni emiatt” – tette hozzá a lengyel gólvágó.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik