D. Á. 2022.01.18 17:07 Frissítve: 2022.01.18 17:07

FIFA-gála: Nem csináltam semmit, ami miatt dühös lehet rám – Lewandowski Messiről

Mint arról beszámoltunk, Zürichben rendezték a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) éves díjkiosztó gáláját, amelyen 2021 legjobb férfi labdarúgója Robert Lewandowski lett. Az eseményekről a hétfőn elindult Sportrádióban is beszámolót hallhattak! Mint kiderült, Lionel Messi nem szavazta be Lewandowskit a három legjobb játékos közé, erre reagált a lengyel.

 

Lewa reméli, Messi nem haragszik rá (Fotó: Getty Images)

 

Miközben nagyon sokan a Sportrádió adását hallgatva találgatták, az Afrika-kupán szereplő Mohamed Szalahnak vagy a friss aranylabdás Lionel Messinek van-e nagyobb esélye az elsőségre, Infantino átadta virtuálisan az Év játékosának járó trófeát Robert Lewandowskinak!

Megadta a módját a lengyel csatár, Münchenben edzője, sportigazgatója és elnöke társaságában mutatta fel az igazi trófeát már, miközben a kamerák előtt Messi nyugodtan mosolygott, nyilván ő már jó előre tudta, hogy ezt a szavazást nem nyerte meg.

Lionel Messi a legjobb három játékos közé két csapattársát, Neymart és Kylian Mbappét, valamint a Real Madrid csatárát, Karim Benzemát írta fel a szavazásnál. Erre természetesen reagált a lengyel gólvágó.

„Az Aranylabda-gálán nagyon kedves szavakat kaptam tőle, a mostani szavazásról pedig csak annyit tudok mondani, hogy őt kell megkérdezni a döntéséről. Nem csináltam semmit, ami miatt dühös lehet rám” – mondta Robert Lewandowski, akit a Goal idézett.

„Remélem, minden rendben van köztünk. A döntését természetesen tisztelem. Nincs okom bírálni vagy dühösnek lenni emiatt” – tette hozzá a lengyel gólvágó.

 


 

2022.05.27 11:38:23

Minden más foci I. SZ.

Az NL-sorozaton keresztül is ki lehet jutni a 2024-es Németországi Európa-bajnokságra.

2022.05.27 11:33:09

Minden más foci I. SZ.

Az NL-sorozaton keresztül is ki lehet jutni a 2024-es németországi Európa-bajnokságra.

2022.05.27 19:47:17

Minden más foci DUDUCZ TIBOR (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Megnyerte a Dunaszerdahely a Trencsén elleni ki-ki mérkőzést, bejutott az Európa-konferencialigába.

2022.05.26 23:55:15

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A teljes ismeret hiányában nem elemezném, hogy a világ újabb gazdasági válsággal küzd, a párhuzam azonban óhatatlanul kínálja magát. Az angol szövetségi kapitány egyértelműen kemény hatósági fellépést sürget a futball-lelátók rendjének visszaállítása érdekében, míg nem kényszerítik ki még súlyosabb, még erőszakosabb szurkolói cselekmények.