Eurofutball: egyszerre szakadt meg két gyönyörű győzelmi sorozat

Vágólapra másolva!
2011.10.15. 23:00
Alig néhány óra leforgása alatt megszakadt két nagyszerű sorozat: Csehországban a Sparta Praha kilenc, Bulgáriában a CSZKA Szófia nyolc győzelem után szenvedte el idénybeli első vereségét.

CSEHORSZÁG. A Sparta bajnoki rajt óta tartó győzelmi sorozatának a Liberec vetett véget, ráadásul Prágában. A vendégek a 9. percben már 2–0-ra vezettek, majd a második félidőben Michal Breznaník másodszor is betalált, ezzel megadta a kegyelemdöfést. A játéknap krónikájába kívánkozik, hogy a nemrégiben hazaigazoló Milan-futballista, Marek Jankulovski csereként már pályára lépett a Baník Ostravában, és az eddigi sereghajtó meg is szerezte első győzelmét. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!CSEHORSZÁG. A Sparta bajnoki rajt óta tartó győzelmi sorozatának a Liberec vetett véget, ráadásul Prágában. A vendégek a 9. percben már 2–0-ra vezettek, majd a második félidőben Michal Breznaník másodszor is betalált, ezzel megadta a kegyelemdöfést. A játéknap krónikájába kívánkozik, hogy a nemrégiben hazaigazoló Milan-futballista, Marek Jankulovski csereként már pályára lépett a Baník Ostravában, és az eddigi sereghajtó meg is szerezte első győzelmét. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

BULGÁRIA. A CSZKA Szófia a Szlávija elleni fővárosi derbin volt kénytelen elbúcsúzni százszázalékos mérlegétől, sőt az első helytől is, mivel az újonc Ludogorec az erre a hétvégére jutó akadályt is vígan leküzdötte. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
DÁNIA. Legutóbbi hat bajnokijából már az ötödiket nyerte meg a Nordsjaelland, jutalma: a legközelebbről üldözheti az FCK-t. Mikkel Beckmann az egymás utáni második meccset döntötte el góljával. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SZERBIA. Öt meccs, öt gól – ez a brazil Cadú mérlege az elmúlt hetekben; ezúttal csapata, a Crvena zvezda is ötöt vágott. Zvonimir Vukics duplájával nyert a Partizan is, továbbra is vezet. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik