DAC: a Ferencvárossal bajnok középpályás Dunaszerdahelyen folytatja – hivatalos

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.02.14. 16:53
Igor Haratin Dunaszerdahelyen folytatja (Fotó: DAC 1904)
A Legia Warszawa 29 éves középpályása, Igor Haratin Dunaszerdahelyen folytatja pályafutását.

 

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport információi, a DAC ugyanis hivatalos oldalán bejelentette, aláírt a négyszeres ukrán válogatott, a Ferencvárossal háromszoros bajnok játékos a felvidéki gárdánál.

Haratin szerződése egyelőre az idény végéig szól, azonban további egyéves opciót is tartalmaz.

A 29 éves középpályás – aki magyar felmenőkkel is rendelkezik – a Dinamo Kijev akadémiáján kezdte pályafutását, ahonnan pár kölcsönjátékot követően került a Ferencvároshoz két és fél évre, majd a Legia Warszawához szerződött, a Transfermarkt szerint 900 ezer euróért. A lengyel klubnál viszont nem tudott meghatározó játékossá válni.

A lengyel élvonalban 2021 szeptembere óta csak húsz meccsen játszott, a varsóiak első csapatában bajnoki mérkőzésen ebben az idényben már nem is kapott lehetőséget, így várható volt, hogy a télen távozik a Legiától, bár a szerződése csak nyáron járna le, de a klub nem akadályozza a távozását.

„A DAC már egy éve is szeretett volna leigazolni, ám akkor még a Varsóban maradás mellett döntöttem. Játéklehetőségre van szükségem, azért úgy gondolom, kölcsönösen egymás segítségére lehetünk. Nagyon jó döntést hoztam, mindent megteszek annak érdekében, hogy közösen sikeresek legyünk” idézte a klub honlapja az ukrán játékost.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik