NS-infó: az FTC-vel háromszoros bajnok, válogatott középpályás a DAC-nál folytatja

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.02.13. 06:25
Eldőlt, hogy Ihor Haratin nem tér vissza az NB I-be, a DAC-nál folytatja (archív)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencváros korábbi, ukrán középpályása, a zöld-fehérekkel háromszoros bajnok Ihor Haratin Dunaszerdahelyen, a szlovák élvonalban szereplő DAC-nál folytatja a pályafutását.

 

A 29 éves, négyszeres ukrán válogatott Ihor Haratin 2019 és 2021 között két és fél évig volt a Ferencváros játékosa, majd a Legia Warszawához szerződött, a Transfermarkt szerint 900 ezer euróért. A lengyel klubnál azonban nem tudott meghatározó játékossá válni.

A lengyel élvonalban 2021 szeptembere óta csak húsz meccsen játszott, a varsóiak első csapatában bajnoki mérkőzésen ebben az idényben már nem is kapott lehetőséget, így várható volt, hogy a télen távozik a Legiától, bár a szerződése csak nyáron járna le, de a klub nem akadályozza a távozását.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Magyarországról is érdeklődtek iránta, de azt is jeleztük később, hogy nem tér vissza az NB I-be. Azóta az is eldőlt, hogy a szlovák élvonalban, a DAC-ban folytatja pályafutását.

Úgy tudjuk, már meg is érkezett Dunaszerdahelyre, és az orvosi vizsgálatok után, kedden be is jelenthetik a szerződtetését.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik