Görögország: részegen érkezett a reptérre, eltűnt a lengyel játékvezetői stáb

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.09. 13:01
null
A hírek szerint a lengyel játékvezető, Pawel Raczkowski és stábja részegen érkezett meg az athéni reptérre (Fotó: Getty Images)
Néhány órával a magyar idő szerint 17 órakor kezdődő AEK Athén–Arisz görög élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés előtt részegen érkezett meg szombaton a reptérre, incidenst okozott és eltűnt a találkozóra delegált lengyel játékvezetői stáb – írta meg a görög sport24.gr.

A görög Szuperligában megszokott, hogy Görögországon kívüli játékvezetőket hívnak meg mérkőzésekre, így volt ez a múlt héten is, amikor Kleinheisler László klubja, a Panathinaikosz ki is akadt az Arisz elleni meccset vezető Bognár Tamásra és társaira, mert az ellenfél játékosa csúnyán megrúgta a magyar válogatott középpályást.

A rájátszás 4. fordulójában rendezendő AEK Athén–Arisz vasárnapi meccsre lengyel játékvezetőket hívtak meg, de Pawel Raczkowski játékvezető Radoslav Siecka és Adam Kupsik partjelzőkkel, valamint Krzysztof Jakubik videobíróval egyetemben a hírek szerint részegen érkezett meg az athéni reptérre, ahol incidenst is okoztak, s az sdna.gr értesülései szerint a lengyelek a repülőn nagy mennyiségű alkohol fogyasztása mellett hihetetlen dolgokat mondtak a görög labdarúgásról, amire egy görög apa és fia reagált is, s a bírók rájuk támadtak.

A sport24.gr értesüléseit a házigazda AEK is megerősítette, jelezve, változások várhatóak, ugyanis a lengyel négyes nem vette fel a kapcsolatot a klubokkal és a Görög Labdarúgó-szövetséggel (EPO), s eltűntként kezelik őket.

Pawel Raczkowski egyébként nemzetközi képesítéssel rendelkező játékvezető, ebben az
idényben ő vezette az angol Manchester United Sheriff Tiraspol elleni idegenbeli meccsét, valamint a ciprusi AEK Larnaca és a török Fenerbahce összecsapását az Európa-ligában, melyen Gyurcsó Ádám sérülése miatt csak Szalai Attila lépett pályára a két magyar légiós közül (Nikolics Nemanja akkor még nem a ciprusiak játékosa volt), emellett az Európa-konferencialigában (Sepsi OSK–Djurgarden) és a Nemzetek Ligájában, a B-ligában (Szerbia–Norvégia) egy-egy meccset vezetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik