Videó: az álarcos a pályára rohant és brutálisan leütötte a kapust

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.16. 03:23
Döbbenetes jelenetek játszódtak le a svéd élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában rendezett Jönköping Södra–Östersunds FK (1–1) mérkőzésen. A lefújás előtti pillanatokban egyszer csak a pályára szaladt egy álarcos szurkoló és kíméletlenül leütötte a vendégek kapusát, Aly Keitát. Helyi információk szerint a svéd kapus fizikai és lelki sérülést is szenvedett az eset után. A tettest azonnal elkapták és levitték a pályáról.

„Nagyon szomorú vagyok. Az embereket teljesen megdöbbentette az eset. Annyit láttunk, hogy valaki befut a pályára és kíméletlenül leütötte a kapust. Nem értem, hogy miért” – mondta a történtek után a hazai csapat elnöke, Sune Lantz.

A rendőrség azonnal letartóztatta a férfit, akiről kiderült, hogy csak 17 éves, de ettől függetlenül eljárás indul ellene. „Nagyon szomorú vagyok. Az embereket teljesen megdöbbentette az eset. Annyit láttunk, hogy valaki befut a pályára és kíméletlenül leütötte a kapust. Nem értem, hogy miért” – mondta a történtek után a hazai csapat elnöke, Sune Lantz.

A rendőrség azonnal letartóztatta a férfit, akiről kiderült, hogy csak 17 éves, de ettől függetlenül eljárás indul ellene.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik