Habi Ronald Újpestre költözik

TŐSÉR NORBERTTŐSÉR NORBERT
Vágólapra másolva!
2006.12.21. 01:52
Címkék
Kispest helyett Újpestet választotta Habi Ronald. A sérüléséből felépülő futballista számára Miroslav Beránek, a Debrecen ősszel szerződtetett cseh edzője a juniorcsapatban folyamatos játéklehetőséget biztosított. A jövő Lokijában azonban nem szánt neki meghatározó szerepet, ezért december elején a klub vezetői elköszöntek tőle.
„Azt a választ kaptam a vezetőktől, hogy az új edző nem ismer, és nem tudja, mennyire terhelhető az operált lábam – furcsállotta a debreceniek döntését Habi Ronald. – Megértem az ő érveiket is, ám az orvosi leletek is bizonyítják, hogy teljesen meggyógyult a térdem.”A tapasztalt, 29 esztendős labdarúgó nem sokáig maradt csapat nélkül, hiszen az Újpest két és fél esztendős szerződést kötött Habi Ronalddal. Korábban szó esett róla, hogy a labdarúgó Kispesten folytatja pályafutását, ám végül inkább az Újpestet választotta.

„Szívesen mentem volna a Honvédhoz, hiszen Supka Attilát, a Debrecen korábbi edzőjét jól ismerem – folytatta a kétszeres magyar bajnok. – A klub vezetői szintén két és fél éves szerződést kínáltak, de az anyagiakban nem tudtunk megegyezni. Az újpestiek ajánlatára azonban rábólintottam, így január elsejétől szerződésem van a klubbal. A téli alapozás alatt elsősorban az erőnlétemen kell javítanom, majd a tavasszal szeretném bebizonyítani, hogy semmi baja a lábamnak.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik