Nem a hülyék szerencséje

209253 209253209253 209253
Vágólapra másolva!
2014.03.21. 21:03
Címkék
Tóth Bálint haláli. Érdemes figyelni a mérkőzések utáni értékeléseit, ahogy tökéletes higgadtsággal, baltaarccal, kendőzetlenül belemondja...

Tóth Bálint haláli. Érdemes figyelni a mérkőzések utáni értékeléseit, ahogy tökéletes higgadtsággal, baltaarccal, kendőzetlenül belemondja a kamerába a tutit. Nemrég a Haladás elleni 1-1-re reflektálva az alábbi nyilatkozatot adta, miután az általa beállított Goran Marics első labdaérintéséből gólt lőtt, ezzel pontot mentve a Pápának:

"A szurkoló már csak olyan, hogyha rossz az eredmény, akkor hülye az edző. Kórusban kiabálták, hogy hülye vagyok. Aztán amikor cseréltem, és a cserejátékos gólt rúgott, akkor mégsem lettem hülye. De ezt így kell elfogadni, ez Magyarország, ez mindig is így volt, és így is marad."

Ha jól belegondolok, teljesen igaza van. Egy gól, egy győzelem, egy döntetlen vagy vereség. Látszólag sokszor ennyin múlik egy edző, egy csapat sorsa. Nem mintha Tóth Bálint alatt inogna a kispad, mert amit csak ki lehet hozni, azt ő maximálisan kihozza a keretből. A Pápa jelenleg 26 ponttal a 9. helyen áll, mindössze 3 pontra a Ferencvárostól és 7 egységnyire a kiesést jelentő 15. helytől. Ráadásul úgy tűnik, ezúttal mentális gondjaik sincsenek. Nem először mentenek a mérkőzés végén pontot, szinte teljesen ugyanez történt két fordulóval ezelőtt a Mezőkövesd ellen is.

Bevallom, sosem voltam pápai drukker, de most kifejezetten szurkolok nekik, hogy bent maradjanak az élvonalban. A bajnokságnak szüksége van az üde színfoltot jelentő csapatokra, és a Lombard a 40 évesen is bombaformában védő Szűcs Lajossal, valamint szókimondó edzőjével abszolút megfelel a kritériumoknak. Egy dolgot nem sikerült még megfejtenem. Mit keres a keretben Csizmadia Csaba?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik