Puskás-musical: online vetítés a legenda születésnapján

Vágólapra másolva!
2021.03.26. 21:27
null
A tavalyi előbemutató fináléja (Fotó: Musical Neked Kft.)
Kilencvennégy éve született minden idők legismertebb magyar sportolója, Puskás Ferenc. A legendás futballista életéről készült, és a tavalyi előbemutatón nagy sikert aratott Puskás, a musical alkotói online eseménnyel tisztelegnek a legenda emléke előtt: a jeles nap estéjén 200 szerencsés néző ingyen tekintheti meg a tavalyi előbemutató felvételét – közölték a szervezők.

 

A Puskás Ferenc életét bemutató, az alakját a mai kor fiatalabb generációihoz is közel hozó zenés színpadi alkotás tavaly készült el. A darab szerzői Galambos Attila és Szente Vajk, a zeneszerző Juhász Levente, a díszlettervező Rákay Tamás, a jelmeztervező Kovács Yvette, a darab producere Szabó László.

Az izgalmas történet, a sodró lendületű hangszerelés és kiváló színészi játék mellett a darabot 60 táncos, 30 gyerekszereplő és látványos artistaprodukció teszi feledhetetlenné – írják a szervezők.

A főbb szerepekben Veréb Tamás, Fehér Tibor, Ember Márk, Kovács Gyopár, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Nagy Sándor, Szerednyey Béla, Harsányi Levente, Cseke Péter, Berettyán Nándor, Pásztor Ádám, Náray Erika, Barabás-Kiss Zoltán és Cseh Dávid Péter látható.

Az érdeklődők közül az előzetes regisztráció után sorsolják ki azt a 200 nézőt, akik azután az e-mailben érkező linkkel 2021. április 1-én este 20:30-tól megtekinthetik az előadás felvételét.

Az érdeklődők 2021. március 29-én hétfőn 12.00 óráig regisztrálhatnak a zárt körű vetítésre a www.puskasmusical.hu oldalon. A szervezők március 30-án kedden 12 óráig értesítik a 200 szerencsést. További információ az info@musicalneked.hu címen kérhető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik