Telt ház előtt a győzelemért a magyar–bolgáron; Klujber a BL helyett az ETO-ra fókuszál

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.03.26. 23:01
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

• Szoboszlai Dominik minden terhet magára vállalna. Válogatottunk csapatkapitánya optimista a bolgárok elleni selejtezős nyitány előtt, és minden meccsre a győzelem reményében fut ki. Ezt hétfő este szinte bizonyosan telt ház előtt teheti meg a Puskás Arénában, míg a két szövetségi kapitány, Marco Rossi és Mladen Krsztajics inkább óvatos a rendkívül fontos csata előtt – címlapsztori két oldalon.
• Szoboszlai Dominik minden terhet magára vállalna.
Válogatottunk csapatkapitánya optimista a bolgárok elleni selejtezős nyitány előtt, és minden meccsre a győzelem reményében fut ki. Ezt hétfő este szinte bizonyosan telt ház előtt teheti meg a Puskás Arénában, míg a két szövetségi kapitány, Marco Rossi és Mladen Krsztajics inkább óvatos a rendkívül fontos csata előtt – címlapsztori két oldalon.

Kazah csoda Dánia ellen, magabiztos sztárcsapatok. Pályán a kontinens, nemcsak a magyar válogatott, hanem a rendező németeket leszámítva egész Európa a nemzeti csapatokért szorít – Eb-selejtezős körkép két oldalon.

Először lehet két magyar csapat a női kézilabda BL négyes döntőjében. A Buducsonsztot búcsúztató Fradinak a Metz elleni negyeddöntőben negyven százalék esélyt ad a Győrrel anno BL-győztes edző, Danyi Gábor, Klujber Katrin pedig egyelőre a jövő heti, ETO elleni bajnoki rangadóra fókuszál a Metz helyett.

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet 4 oldalon. Az elhalasztott 1963-as tavaszi rajttal, Farkas Jánossal a Fradiban, Szabó Antallal és a szépségkirálynő kesztyűjével, továbbá az I. világháború utáni francia sportdiplomáciával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik