Szoboszlai: Ha Schäfer nem kondizott volna annyit, akkor a válla nem lógott volna be

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.03.23. 07:00
Szoboszlai Dominikkal találkozhatnak a kilátogatók (Fotó: Szabó Miklós)
A magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a telt házas Puskás Arénában Törökországot, a találkozót eldöntő gólt Szoboszlai Dominik szerezte büntetőből, aki a meccs után válaszolt az újságírók kérdéseire.

Szoboszlai Dominiktól azt kérdeztük, mennyire tudatosan lépett vissza sokszor a védelembe.

„Ez az én érzésem volt, játékban akartam lenni. Lehet, hogy időnként túlságosan is mélyen voltam, de ez megbeszélt volt, tudatos kicsit az én részemről is. Majd megnézzük videón, hogy jól csináltam-e vagy sem.”

Videónkban beszél arról, hogy már játszott jobban is a csapat, szóba kerül a 13 meccses veretlenségi sorozat, és szót ejt a 11-esről és Schäfer lesgóljáról is.

 

EB-FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Magyarország–Törökország 1–0 (0–0)
Budapest, Puskás Aréna, 58 000 néző. Vezette: Frankowski (lengyel)
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Balogh B. (Dárdai M., 67.), Lang, Szalai A. – Nego (Bolla, a szünetben), Nagy Á. (Styles, 61.), Schäfer, Kerkez (Nagy Zs., 61.) – Sallai (Kleinheisler, 80.), Szoboszlai – Varga B. (Ádám M., 80.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
TÖRÖKORSZÁG: Günok – Celik (Aktürkoglu, 77.), Kabak, Akaydin, R. Yilmaz (Müldür, 27.) – Yüksek, Kökcü (Güler, 61.) – Akgün (Baris Yilmaz, 77.), Calhanoglu, Yildiz (Uzun, 77.) – Ünal (Yazici, 61.). Szövetségi kapitány: Vincenzo Montella
Gólszerző: Szoboszlai (48. – 11-esből)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik