Válogatott: Nem lehet leírni ezt az érzést – így élte meg Szoboszlai az utolsó perceket

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2023.11.16. 23:09
„Kérlek, menj be!” – erre gondolt Szoboszlai Dominik, amikor a hosszabbításban szemben állt a bolgár kapussal és egyenlíthetett volna. Ez nem jött össze, azonban nem sokkal később határtalan boldogság lett úrrá rajta, hiszen meglett az az egy pont, ami a magyar válogatott Eb-részvételét jelentette.

„Nem hittem el! Mindenki futott mindenfelé, én meg egy helyben álltam, és attól féltem, hogy les lesz, vagy bármi más, fault. Nem tudtam, hogy miután a játékvezető belefújt a sípjába, mit mutat. Mutatott kifelé, nem tudtam, hogy akkor most középkezdés, vagy kifele szabadrúgás. Nem lehet leírni ezt az érzést” – idézte fel Szoboszlai Dominik az egyenlítő gól utáni pillanatokat.

Videónkban a gól előtt nagy helyzetéről is beszél, valamint elmondja, a lefújás óta eltelt időben realizálódott-e már benne, hogy ott vagyunk az Európa-bajnokságon.

EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
9. FORDULÓ

G-CSOPORT
Bulgária–Magyarország 2–2(1–1)
Szófia,Vaszil Levszki Nemzeti Stadion, zárt kapuk mögött.Vezette:Stefanski (lengyel)
BULGÁRIA:
Naumov – V. Popov, A. Petkov, Antov, Nedjalkov – F. Krasztev, Csocsev (Atanaszov, 43.), Gruev – Deszpodov (Ruszev, 83.), Mincsev (Kolev, 72.), Delev (Sz. Ivanov, 83.).Szövetségi kapitány:Ilian Iliev
MAGYARORSZÁG:Dibusz – Botka (Kalmár, 81.), Lang, Szalai A. – Nego (Gazdag, 81.), Nagy Á., Styles, Kerkez – Szoboszlai D., Csoboth K. (Nagy Zs., 59.) – Ádám M. (Németh A., 74.).Szövetségi kapitány:Marco Rossi
Gólszerző:Delev (24.), Deszpodov (79. – 11-esből), ill.Ádám M. (10.), A. Petkov (90+7. – öngól)
Kiállítva:
Antov (36.), ill. Kerkez (57.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik