Válogatott: Az angolok talán barátságos meccsnek foghatták fel – Sallai

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2022.06.05. 07:21
A magyar labdarúgó-válogatott 1–0-ra megverte 35 ezer magyar gyerek előtt a Puskás Stadionban a régóta veretlen Angliát! A találkozó után Sallai Rolanddal és Szalai Attilával beszélgetett az NSO Tv stábja.

Szalai Attila azzal kezdte: sérülései miatt nehéz hónapok vannak mögötte.

„Nagyon boldog vagyok, hogy így tudtam visszatérni a válogatottba, és egy ilyen csapatnak lehetek a tagja. A mai mérkőzés pedig egyszerűen leírhatatlan. Az az atmoszféra is, amit itt a gyerekek teremtettek számunkra, illetve az eredmény is.”

Sallai Roland szerint sokkal jobban akarták a győzelmet az angoloknál.

„Hosszú idő óta ez volt a legjobb mérkőzésünk csapatszinten. Nagyon sokat hozzátett mindenki a találkozóhoz, és ennek meg is lett a gyümölcse.”

Videónkban szóba kerül az is, hogyan álltak az angolok ehhez a találkozóhoz, de Sallai a büntetőről is szót ejt, illetve arról is beszélnek, hogy 60 éve nem nyertünk Anglia ellen.

NEM BIZONYTALANODTAM EL, EZÉRT ELVÁLLALTAM – SZOBOSZLAI A 11-ESRŐL

SZALAI ÁDÁM: ÉLETEM GÓLJA LETT VOLNA, LESZ EGY ÁLMATLAN ÉJSZAKÁM MIATTA

NEMZETEK LIGÁJA
A-LIGA, 3. CSOPORT
1. FORDULÓ

MAGYARORSZÁG–ANGLIA 1–0 (0–0)
Budapest, Puskás Aréna, 38 500 néző. Vezette: Artur Dias (portugál)
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lang, W. Orbán, Szalai A. – Nego, Nagy Á. (Styles 82.), Schäfer, Nagy Zs. (Vécsei, 88.) – Sallai R. (Kleinheisler, 71.), Szoboszlai (Fiola, 82.) – Szalai Á. (Ádám, 88.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
ANGLIA: Pickford – Walker (Stones, 62.), Maguire, Coady (K. Phillips, 80.) – Alexander-Arnold (R. James, 62.), Rice, Bellingham, Justin (Saka, a szünetben) – Bowen, Kane, Mount (Grealish, 63.). Szövetségi kapitány: Gareth Southgate
Gólszerző: Szoboszlai (66. – 11-esből)
ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik