Olimpia: Buzánszky Jenő is a londoni szurkolói klubban

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2012.08.02. 13:43
Kitörő öröm fogadta a londoni magyar szurkolói klubban szerda este Gyurta Dániel 200 méteres mellúszásban világcsúccsal elért győzelmét.

A londoni Archway metrómegállónál található épület két helyiségében, illetve az előtte felállított sörsátorban csaknem száz magyar szurkoló drukkolt – igazi lelátói hangulatot teremtve – Gyurtának. Így tett volna az aznap az angol fővárosba érkezett Buzánszky Jenő és Rudolf Péter is, de ők éppen lemaradtak az élő közvetítésről. Az Aranycsapat legendás játékosa és a népszerű színművész – aki családjával jött el az ötkarikás játékokra – ugyanis kilátogatott a Wembley Stadionba a Koreai Köztárság–Gabon mérkőzésre, s nem értek át időben a szurkolói klubba. Az eredményhirdetésnél azonban már ők is együtt énekelhették a Himnuszt a többiekkel.

A magyar drukkerek törzshelyén a hazai ízek mellett szinte mindennap olimpikonok várják a vendégeket. A Pegazus Sport Tours utazási iroda szervezésében kedden a férfi kézilabda-válogatott és a londoni bronzérmes dzsúdós, Csernoviczki Éva találkozott itt a szurkolókkal, de rendszeresen felbukkan a klubban az olimpiai bajnok Kovács István ökölvívó és Kovács Antal cselgáncsozó is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik