Léigósok: Szalai Attilát ezúttal a Napolival hozták szóba, Manolaszt pótolhatja

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.12.18. 12:09
null
Újabb nemzetközileg elismert klubot hoztak hírbe a Fenerbahce magyar védőjével (Fotó: Getty Images)
Nem telik el úgy hét, hogy a magyar válogatott és a török Fenerbahce védőjét, Szalai Attilát ne boronálnák össze egy európai sztárklubbal a nemzetközi sajtóban. Ezúttal olasz források vetették fel, hogy a 23 éves védő a Kosztasz Manolaszt pótolni igyekvő Napolihoz szerződhet – Marco Rossi is megszólalt a témában.

A calcionapoli24 vetette fel, hogy a bajnokságot jól kezdő, jelenleg a Serie A tabellájának negyedik helyén álló nápolyiak a magyar válogatott védőjével, Szalai Attilával pótolhatják a görög Kosztasz Manolaszt, aki nemrég írt alá régi-új csapatához, az Olympiakoszhoz. A Napoli 24 szerint már „akcióba is lendült” ennek érdekében az olasz klub.

A nápolyi oldal ennek kapcsán a magyar válogatott szövetségi kapitányával készített rövid interjút.

„Amikor 2019-ben behívtam a magyar válogatottba, rengeteg kritika érte, de a tények végül igazolták, helye van a csapatban. Ő olyan futballista, akiben nagy lehetőségek rejlenek, erényeit pedig már Törökországban is megmutatta. Szóba hozták nagy klubokkal Angliában, Spanyolországban és már Olaszországban is. Szerintem a Napoli jól járna vele, és örülnék, ha oda kerülne, mert egy nemzetközileg is elismert klubról beszélünk” – idézi az olasz Corriere dello Sport Marco Rossi Napoli 24-nek adott interjúját.

Szalai Attilát már idén áprilisban is összeboronálták a Napolival az olasz sajtóban, azóta pedig leghangosabban a Bajnokok Ligája-címvédő Chelsea érdeklődéséről lehetett hallani vele kapcsolatban, de ez utóbbit klubja, a török Fenerbahce is cáfolta.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik