Anglia: a kétgólos magyar védő inkább a saját kapura figyel

Vágólapra másolva!
2012.07.30. 14:18
Kovács János, a Luton Town hét végén felkészülési mérkőzésen két gólt szerző magyar védője szerint reményteli a helyzet: úgy látja, olyan a keretük, amely alkalmas az angol labdarúgó-bajnokság negyedik vonalába jutásra.

„Mindenekelőtt azért vagyok elégedett, mert nem kaptunk gólt, a többi csak ráadás. A futballban minden a saját kapu tisztán tartásával kezdődik – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Kovács János az Ipswich Town elleni 2–0-s győzelem után. – De természetesen mindig nagy öröm gólt szerezni, így most is az volt."

Kovács hozzátette: nincs ellenére, hogy az új idénynek szűkebb játékoskerettel vágnak neki, mint az előzőnek – szerinte máris érezhető, hogy szorosabb a kapcsolat a futballisták között, és kiváló a hangulat.

„Még a legkeményebb futások idején is csupa mosoly az öltöző, és fontos is, hogy végig megtartsuk a pozitív hozzáállásunkat. Akkor is, amikor nem jönnek az eredmények. Biztos vagyok benne, hogy lesznek rossz napjaink, mert az idény kegyetlenül hosszú, de ha marad a győztes mentalitás, feljutunk a negyedik vonalba" – folytatta a magyar játékos.

A legutóbbi szezonban a Luton ötödik lett az angol ötödosztályban, és a playoff döntőjében maradt le a feljutásról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik