NB II: rutinos középpályással erősített a Kozármisleny

Vágólapra másolva!
2022.07.28. 16:22
null
Tölgyesi Viktor rutinjára nagy szüksége lehet a Kozármislenynek (kozarmislenyfc.hu)
Tölgyesi Viktor személyében rutinos védekező középpályással bővült a Kozármisleny kerete – adta hírül a baranyai klub honlapja.

 

Tölgyesi Viktor Kecskeméten kezdte pályafutását, majd később szerepelt az FTC, a Gyirmót, a Békéscsaba, a Felsőtárkány, az Ajka, a Tiszakécske és a Pécs csapatában is. A tavaszi szezont Dunaújvárosban töltötte, ahol éppen a Kozármisleny mögött második helyen végzett az NB III Közép csoportjában. Tölgyesi az élvonalban 18 alkalommal, míg az NB II-ben 145 alkalommal lépett pályára ez idáig.

„Elsődleges célom, hogy segítsem a csapatot a kitűzött cél elérésében, ami a biztos bennmaradást jelenti –mondta Tölgyesi. – Az egyéni célom, hogy minél több játékperccel és minél stabilabb teljesítménnyel tudjak teljesíteni az egész szezonban. Szeretnék stabilitást adni a csapatnak a rutinommal és a higgadtságommal, illetve szeretném segíteni a fiatalokat, hogy minél könnyebben megszokják a felnőttfutball ritmusát. Nagyon befogadó közegbe kerültem, szerencsére a beilleszkedés zökkenőmentes volt, ebben sokat segített, hogy több játékossal is játszottam korábban, akik közül sokan a barátaim is. A csapatot képesnek tartom arra, hogy elérje a célját. Ha mindenki továbbra is ennyire alázatosan és fegyelmezetten dolgozik, akkor meglepetéscsapat is lehetünk, mivel nagyon erős az öltözői kohézió. Ez a nehézségeken át fog minket segíteni, és itt tényleg mindenki egy irányba húzza azt a bizonyos hajót! Bízom benne, hogy nemcsak a játékosok, a közönség is velünk együtt fogja élvezni az új idényt.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KOZÁRMISLENYNÉL
Érkezők:Bartha László(Kecskemét),Bognár Dávid(Paksi FC),Clinton Osei(ghánai, MTK – kölcsönbe),Gál Szabolcs(Kecskemét),Guth Ádám(MTK II),Kosznovszky Márk(MTK – kölcsönbe),Kotroczó Péter(FTC II),Kulcsár Kornél(Budafok), Tölgyesi Viktor (Dunaújváros),Varasdi Dániel(MTK Budapest),Vogyicska Balázs(FTC II)
Távozók:Kozics Barna(III. Kerület),Wittrédi Dávid(III. Kerületi TVE),Horvát Gábor(Dunaföldvár),Keresztes Barna(PMFC – kölcsönből vissza),Kiszely Dominik(Szekszárd UFC),Kónya Kornél(?),Loch Péter(Majosi SE),Pacéka Norbert(PEAC-Pécs),Takács Martin(?),Tóth Péter(Szeged-Csanád GA),Ulrich Dániel(Majosi SE)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik