NB II: régi-új játékosokat tesztel a Nyíregyháza

Vágólapra másolva!
2013.01.04. 19:53
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza egy hétig három futballistát is tesztel. A román támadó, Tibor Moldovan, az ukrán kapus, Volodymyr Ovszienko és a kameruni védő, Yves Mboussi is szerepelt már korábban a Szpari színeiben.

A 34 éves ukrán kapus, Volodymyr Ovszienko visszatéréséről már korábban is szó esett a Nyíregyháza háza táján, akkor azonban még érvényes szerződés kötötte ukrán klubjához. Hétfőn már ő is a csatlakozik a kerethez, csakúgy, mint a kameruni Yves Mboussi. A 25 éves védőként és védekező középpályásként is bevethető labdarúgó szintén játszott már a Szpariban. A 30 éves román támadó, Tibor Moldovan hétfőn csatlakozik a kerethez, és az előbbi játékosokhoz hasonlóan ő i szerepelt már korábban Nyíregyházán.

Mindhárom játékost egy hétig teszteli a vezetés, megnézik, milyen állapotban vannak, és ha az orvosi vizsgálaton is megfelelnek, ajánlatot tesz nekik a klub.

A következő hétre újabb próbajátékosokat – magyar és külföldit is egyaránt – várnak, legfőképpen egy irányító középpályást szeretnének találni – adta hírül a klub hivatalos oldala.

A Nyíregyháza Spartcus január 7-én, hétfőn kezdi meg a felkészülést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik