NB II: Botis Békéscsabán, légiósok sora érkezett

Vágólapra másolva!
2012.07.15. 22:10
Az NB II-es Békéscsaba 1912 Előre SE labdarúgócsapata külföldi játékosokat csábít a Viharsarokba – a legnagyobb név Sorin Botis, de egy egykori légiós fia is feltűnt a lila-fehéreknél.

Egyikük a legutóbb a Honvédban futballozó, tapasztalt, 34 éves Sorin Botis – vele nagyon közel járnak a megegyezéshez a csabaiak. Rajta kívül további három játékos érkezett Romániából: a 32 éves Varga Norbert védekező középpályás, a román II. osztályú UTA Arad együttesétől jön, csakúgy, mint a 28 esztendős támadó középpályás, Johan Nadaban.

A Raducu névre vélhetően még sokan emlékeznek Békéscsabán, Florin egykoron több éven keresztül a védelem egyik oszlopa volt. Nem ő tér vissza a pályára, hanem fia, a 21 éves Sorin lesz segítségére a lila-fehér egyletnek. A játékos legutóbb egy Bukarest melletti másodosztályú együttesben futballozott.

Új név a szlovákiai Varga Gergő, aki Máté Gáborral és a Sopronból Békésbe hazatérő Bozsó Antallal alkothatja a kapusszekciót. Két fiatal, a jobbhátvéd Sipos Krisztián és a belső védő Huszár Gergő is csatlakozik a felcsúti labdarúgó akadémiáról a csabai kerethez, a már Orosházáról korábban leigazolt Aleksandar Randjeloviccsal együtt.

Ugyanakkor Farkas Krisztián, Balogh Tamás, Kállai Norbert és Fülöp Tibor távozott Csabáról.
Dajka László együttese hétfőn Felcsútra utazik edzőtáborba, ahol szerdán a helyi csapattal, szombaton a Tatabányával és az Újpest második csapatával játszik majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik