NB II: 4-5 játékost igazolna a keleti éllovas Békéscsaba

Vágólapra másolva!
2013.01.15. 17:54
Hétfőn megkezdte a felkészülést az NB II Keleti csoportját vezető Békéscsaba is, amelynek edzője, Dajka László négy-öt játékossal erősítene, de számít a nagy tehetségnek tartott Viczián Ádámra is.

A vezetőedző kezdésként üdvözölte a labdarúgókat, majd a játékosok elindultak a ligetbe, ahol futás szerepelt a programban.

„Hazai környezetben dolgozunk majd, kivéve a februári nyolc napos horvátországi edzőtábort – mondta a beol.hu-nak az éllovas mestere. – Az első hét rávezetés lesz, a jövő héten is napi egy edzéssel készülünk a tavaszi feladatokra, de ekkor már tornatermi foglalkozások is szerepelnek a programban. Február 10-én utazunk nyolcnapos horvátországi edzőtáborozásra, ide a tervek szerint azzal a húsz játékossal megyünk, akikre a tavasszal majd. A jobbhátvéd Kiss Zoltán, valamint a két légiós középpályás, Mario Pufek és Cornel Nadaban már korábban távozott a keretből és várhatóan eligazol tőlünk Balogh Miklós, Balogh Tamás kapus, valamint az őszi idényben Gyulán kölcsönben szerepelt Bozsó Antal és Ferenczi Máté is.

Négy-öt új játékost szeretnénk igazolni, olyanokat, akik segíteni tudnak a csapatnak céljaink elérésében. Szeretnénk egy jobboldali védővel, egy középpályással és egy támadóval erősíteni. Az U19-es csapatból felkerült Nagy Bálint kapus és Viczián Ádám, várunk próbajátékra egy horvát középpályást, és január végén két kolumbiai labdarúgót. A legfontosabb feladatunk, hogy becsületesen felkészüljünk, tökéletesíteni kell a játékunkat és ott folytatni, ahol az ősszel abbahagytuk. Nagy lesz a csata minden egyes mérkőzésen, sok lesz a keresztbeverés.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik