NB II: a Haladástól távozó középpályás a DVTK-nál folytatja

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.20. 17:07
null
A Haladástól távozó Holdampf Gergő a DVTK-hoz szerződik (Fotó: DVTK)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Diósgyőr a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szabadon igazolható játékosként szerződtette a Haladástól távozó 27 éves Holdampf Gergőt, aki a DVTK negyedik nyári érkezője.

 

„Nem szeretném nagyon szaporítani a szót, tisztában vagyok azzal, hogy milyen nagy klubba érkeztem, tudom, mik az elvárások, és tudom, hogy mik a célok – mondta a több mint 200 másodosztályú bajnokin szereplő Holdampf Gergő, aki kedden csatlakozik a közös edzéseket hétfőn megkezdő új csapattársaihoz.. – Pontosan ezért vagyok itt, az én célom is ugyanez, a következő bajnokságot már az NB I-ben akarom elkezdeni a Diósgyőrrel.”

Holdampf szülővárosában, Sopronban kezdett futballozni, majd játszott a ZTE és az Újpest utánpótlásában, és a német Chemnitz második csapatában is eltöltött fél évet. Hazatérve Zalaegerszegen mutatkozott be a felnőttek között, majd Újpest (a lila-fehéreknél bajnokit nem játszott, a Ligakupában a Diósgyőr ellen debütált 2012-ben), Sopron és Nyíregyháza érintésével a Honvéd színeiben lett élvonalbeli labdarúgó 2018-ban. A legutóbbi három és fél idényt Szombathelyen töltötte – ismertette új játékosa karrierútját a DVTK hivatalos oldalán.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők: Csirmaz István (Puskás Akadémia), Holdampf Gergő (Szombathelyi Haladás),Lukács Dániel(Kecskemét),Makrai Gábor (Csákvár – kölcsönből vissza), Viczián Ádám (Vasas), Zsemlye Balázs(PMFC – kölcsönből vissza)
Távozók: Belényesi Csaba (Kecskeméti TE), Bokros Szilárd(PAFC – kölcsönből vissza),Borsos Vilmos(Paks – kölcsönből vissza),Dejan Karan(visszavonult),Kocsis Dominik(Bp. Honvéd – kölcsönből vissza),Lucas(brazil-magyar, Kisvárda – kölcsönből vissza),Orosz Marcell(DEAC – kölcsönből vissza),Polgár Kristóf (?),Rotem Keller(izraeli, Maccabi Netanya – Izrael, kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik