Gyász: elhunyt az Andráshida fiatal játékosa

Vágólapra másolva!
2021.06.22. 11:49
A megyei bajnokságot 2021-ben megnyerő, és az NB III-ba feljutó Tarr Andráshida SC a hétfői edzését tartotta, amelyen a klub fiatal játékosa, Hegedüs Viktor Marcell rosszul lett, és hiába érkeztek meg gyorsan a mentők, a pályán hunyt el.

Az Andráshida SC Facebook-oldalán közölt fiatal játékosukról egy fotót, Nincsenek szavak felirattal. A Zaol.hu megkeresésére Soós Zoltán, a Tarr Andráshida SC elnöke megrendülten tudatta, hogy játékosuk, Hegedüs Viktor Marcell életének 19. évében elhunyt. Az Andráshida SC Facebook-oldalán közölt fiatal játékosukról egy fotót, Nincsenek szavak felirattal. A Zaol.hu megkeresésére Soós Zoltán, a Tarr Andráshida SC elnöke megrendülten tudatta, hogy játékosuk, Hegedüs Viktor Marcell életének 19. évében elhunyt.

A fiatal játékos a Tarr Andráshida hétfői edzésén lett rosszul, és habár társai a mentők kiérkezéséig azonnal megkezdték újraélesztését, életét nem sikerült megmenteni.

Hegedüs Viktor Marcell az elmúlt idény során tíz alkalommal szerepelt a felnőtt együttesben, a regionális, Észak-nyugati bajnokságban szereplő U19-es együttesnek pedig alapembere volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik