ZTE: Svájcban játszó uruguayi gólvágót szemeltek ki – sajtóhír

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.27. 14:27
null
Ardaiz a belga élvonalban is megfordult (Fotó: AFP, archív)
A lengyel weszlo.com szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg szemet vetett a svájci másodosztály gólkirályára, az uruguayi Joaquín Ardaizra.


A korábbi 23-szoros uruguayi U20-as válogatott Ardaiz 20 találattal nyerte meg a svájci másodosztály góllövőlistáját. Csapata, a Schaffhausen a feljutásért játszik osztályozót a Luzernnel – az első mérkőzés 2–2 lett Schaffhausenben.

A 23 éves labdarúgó iránt a lengyel élvonalba visszajutott Widzew Lódz, valamint a török Fenerbahce is érdeklődik a portál szerint.

A Transfermarkt adatai alapján 2024-ig köti szerződés Ardaizt a svájci együtteshez.

A támadó a 2018–2019-es évadban a Frosinone játékosaként bemutatkozott a Serie A-ban, a Lazio ellen kapott lehetőséget. Hazája és Svájc mellett az MLS-ben és a belga bajnokságban is megfordult.

Mint ismert, a ZTE a héten nevezte ki a holland Ricardo Monizt vezetőedzőnek.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS ZALAEGERSZEGEN
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhetnek:
Kovács Barnabás (Tiszakécske), Majnovics Martin (SV Horn – Ausztria), Németh Dániel (NK Nafta Lendva – Szlovénia), Németh Erik (NK Nafta Lendava – Szlovénia), Szabó Bence (NK Nafta Lendava – Szlovénia), Szökrönyös Dániel (Kecskeméti TE)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Csóka Dániel (AFC Wimbledon – Anglia), Joaquín Ardaiz (uruguayi, Schaffhausen – Svájc)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: –

Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Liviu Antal (román, Haladás), Halmai Ádám (Mol Fehérvár), Sime Grzan (horvát, NK Osijek – Horvátország), Huszti András (Puskás AFC), Posztobányi Patrik (Puskás Akadémia), Mihael Rebernik (horvát, NK Nafta Lendava – Szlovénia), Josip Spoljaric (horvát, NK Osijek – Horvátország), Zsóri Dániel (Mol Fehérvár)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Bobál Dávid (Mezőkövesd), Nikola Szerafimov (északmacedón), Zimonyi Dávid (Vasas – kölcsön után végleg)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik