Videoton: a szerbek szerint csúcsgázsiért jöhet az új edző

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.01. 10:30
null
Csúcsgázsiért érkezhet Marko Nikolics a Videotonhoz (Fotó: AFP)
Szerb sajtóértesülések szerint mindenben megegyezett egymással a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton és a Partizantól érkező új vezetőedző, Marko Nikolics.

 

A szerb vezetőedző Székesfehérvárra való érkezéséről szerb források alapján számoltunk be szerdán, és az is alátámasztja az erről szóló híreket, hogy Marko Nikolics azóta lemondott a pozíciójáról a Partizan Beogradnál.

A novosti.rs Ivica Ilievre és Miloradu Vucselicsura (a Partizan sportigazgatója és elnöke) hivatkozva már azt is tudni véli, hogy Nikolics időközben megállapodott a Videotonnal – a portál úgy tudja, a 37 éves szakember három évre kötelezi el magát a magyar csapathoz, és évente mintegy 800 ezer eurót keres majd.

Itt megjegyeznénk, első hallásra meglepően magas összegről van szó, értesüléseink szerint ugyanis a legmagasabb NB I-es fizetés sem haladja meg a 400 ezer eurót. De ekkora összeget is csak egy játékos keres, nem edző. A 800 ezer euós éves fizetés már megközelíti Bernd Storck szövetségi kapitány gázsiját, aki korábbi hírek szerint évi egymillió eurót keres.

Az mindenesetre egyre biztosabbnak látszik, hogy a tavaly szerződtetett norvég Henning Bergnek távoznia kell a Videotontól, és az is biztos, hogy – bár a pontos összeget nem ismerjük – az ő végkielégítése sem lesz olcsó mulatság...

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Lorentz Márton (Soroksár, ?), Sejben Viktor (Csákvár, ?), Simon Ádám (Gyirmót, ?)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Enisz Bardi (macedón, Újpest), Tamás Krisztián (Gyirmót FC Győr)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Danko Lazovics (szerb, Partizan Beograd – Szerbia)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik