Videoton: lemondott csapatánál a szerb edzőjelölt, csütörtökön aláírhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.31. 17:20
null
Nikolics érkezését akár már csütörtökön bejelenthetik a Videotonnál (Fotó: Twitter)
Marko Nikolics lemondott vezetőedzői pozíciójáról a Partizan Beogradnál. Egybehangzó szerb lapértesülések szerint a 37 esztendős szerb szakembert akár már csütörtökön bejelenthetik a labdarúgó NB I-ben szereplő Videotonnál Henning Berg utódjaként.

 

Nikoliccsal kapcsolatban már korábban megírtuk, régóta vágya, hogy Magyarországon tevékenykedjen. A Telegraf arról számolt be a szerda délelőtti órákban, hogy a vezetőedző tárgyalásban áll a Videoton képviselőivel, és közel a megállapodás – utóbbi portál már konkrét ajánlatról is említést tett, mint írja, „komoly” felkérésről van szó. Hogy mennyire komoly, azt jól mutatja, hogy a szerb szakember szerda délután beadta a felmondását a Partizannál, amelynél elfogadták Nikolics döntését.

Egybehangzó szerb lapértesülések szerint Nikolics érkezését, egyúttal Henning Berg távozását csütörtökön jelenthetik be a Videotonnál. A székesfehérváriakat jelenleg irányító norvégnak 2018 nyaráig van érvényes szerződése a klubbal, ám a gárda elveszítette az „aranycsatát” a Budapest Honvéd ellen, és elképzelhető, hogy ez megingatta a szakember pozícióját. Érdekesség, hogy a bajnoki címet megszerző Kispesttől már távozott Marco Rossi, őt a holland Erik van der Meer váltotta.

A Videoton a klubbal kapcsolatos sajtóhíreket nem szokta kommentálni, de amennyiben reagál a hírre a fehérvári klub, úgy természetesen frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE: Szerb források szerint Nikolics három évre ír alá a Videotonhoz, amelynél évi 800 ezer eurót (körülbelül 248 millió forintot) kereshet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik