nemzetisport.hu 2017.05.31 17:20 Frissítve: 2017.05.31 23:37

Videoton: lemondott csapatánál a szerb edzőjelölt, csütörtökön aláírhat

Marko Nikolics lemondott vezetőedzői pozíciójáról a Partizan Beogradnál. Egybehangzó szerb lapértesülések szerint a 37 esztendős szerb szakembert akár már csütörtökön bejelenthetik a labdarúgó NB I-ben szereplő Videotonnál Henning Berg utódjaként.

Nikolics érkezését akár már csütörtökön bejelenthetik a Videotonnál (Fotó: Twitter)

 

Nikoliccsal kapcsolatban már korábban megírtuk, régóta vágya, hogy Magyarországon tevékenykedjen. A Telegraf arról számolt be a szerda délelőtti órákban, hogy a vezetőedző tárgyalásban áll a Videoton képviselőivel, és közel a megállapodás – utóbbi portál már konkrét ajánlatról is említést tett, mint írja, „komoly” felkérésről van szó. Hogy mennyire komoly, azt jól mutatja, hogy a szerb szakember szerda délután beadta a felmondását a Partizannál, amelynél elfogadták Nikolics döntését.

Egybehangzó szerb lapértesülések szerint Nikolics érkezését, egyúttal Henning Berg távozását csütörtökön jelenthetik be a Videotonnál. A székesfehérváriakat jelenleg irányító norvégnak 2018 nyaráig van érvényes szerződése a klubbal, ám a gárda elveszítette az „aranycsatát” a Budapest Honvéd ellen, és elképzelhető, hogy ez megingatta a szakember pozícióját. Érdekesség, hogy a bajnoki címet megszerző Kispesttől már távozott Marco Rossi, őt a holland Erik van der Meer váltotta.

A Videoton a klubbal kapcsolatos sajtóhíreket nem szokta kommentálni, de amennyiben reagál a hírre a fehérvári klub, úgy természetesen frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE: Szerb források szerint Nikolics három évre ír alá a Videotonhoz, amelynél évi 800 ezer eurót (körülbelül 248 millió forintot) kereshet.

2019.08.24 22:42:24

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Neve gond. Nagy gond.

 

2019.08.24 13:36:28

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A román válogatott csatár két villanása döntötte el Kisvárdán a fővárosiak elleni találkozót.

2019.08.24 13:36:28

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

A vendégek jobban használták ki helyzeteiket, míg a másik oldalon Kovácsik mindent hárított.

2019.08.24 13:36:28

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Kuttor Attila csapata 16 perc alatt három gólt szerzett, így a negyedik mérkőzését is megnyerte.