Újpest: visszatért a korábbi alapember – hivatalos

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.02.14. 15:20
null
Vincent Onovo újra Újpesten (Fotó: ujpestfc.hu)
Az Újpest FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy visszatér a csapatban korábban alapembernek számító nigériai középpályás, Vincent Onovo.

 

„Vincent Onovo a nyáron hagyta el együttesünket a dán Randers FC kedvéért, amelynek első csapatában az ősszel összesen 14 meccsen lépett pályára, ebből nyolcszor a bajnokságban és három-három alkalommal pedig a helyi, illetve a nemzetközi kupában. Vincent több játéklehetőségre vágyik, ezért felvette klubunkkal a kapcsolatot, mi pedig örömmel fogadtuk egykori játékosunkat, így Onovo kölcsönbe érkezik a tavaszi szezonra a Megyeri útra” – írja az ujpestfc.hu.

„Nagyon boldog vagyok, hogy újra itt lehetek. A csapat minden meccsét követtem, azután is, hogy eligazoltam, mert attól, hogy elmentem, még nem jelenti azt, hogy a szívemnek ezt a részét hátrahagytam volna. Úgy érzem, hogy jó formában vagyok, szerintem gyorsan fogok tudok alkalmazkodni az új játékrendszerhez, az új vezetőedző elképzeléseihez” – nyilatkozta a középpályás, aki régi, 30-as mezszámát is visszakapja Újpesten.

Onovo 2018 februárja és 2021 augusztusa között 127 tétmeccsen szerepelt az Újpestben, hat gólt és ugyanennyi gólpasszt ért el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik