Szolnok: a katasztrófavédelem és az MLSZ is zöld utat adott a stadionnak

Vágólapra másolva!
2010.08.09. 23:40
Mint ismeretes, a labdarúgó NB I újoncánál, Szolnokon az elmúlt hetekben lázasan dolgoztak a Tiszaligeti Stadion felújításán, hogy a létesítmény megfeleljen az NB I-es előírásoknak – a klub a különböző hatóságoktól és a Magyar Labdarúgó-szövetségtől ma hivatalosan is engedélyt kapott az első osztályú bajnokik megrendezésére.

Hétfőn valamennyi hatóság képviselői (rendőrség, katasztrófavédelem, ÁNTSZ), a mentők illetve az MLSZ illetékes bizottságainak tagjai pályabejárást tartottak a létesítményben a Szolnok NB I-es csapatának pályáján, a Tiszaligeti Stadionban.

A végeredmény, bár még egy-két apróság (például az eredményjelző beállítása) még hátravan, a klub megkapta az engedélyt, így az őszi szezonban Szolnokon fogadhatja ellenfeleit (annak ellenére, hogy a pályát egyelőre nem lehet kivilágítani) – adta hírül a csapat hivatalos honlapja.

Éppen ezért hétfőtől kaphatók a stadionban a szezon hazai mérkőzései szóló bérletek. A felnőtt bérlet 17 000 forintba, a diák/nyugdíjas 12 000 forintba kerül, a bérletek a Magyar Kupa, a Ligakupa és a klub NB III-as csapatának találkozóira is érvényesek.  

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik