NB I: további két játékosával hosszabbított a Kecskemét

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.06.30. 09:25
null
Szuhodovszki hamarosan debütálhat az élvonalban (Fotó: kecskemetite.hu)
A labdarúgó NB I-be feljutó Kecskeméti TE a hivatalos oldalán bejelentette, hogy újabb két játékosával hosszabbított. Szuhodovszki Soma és Rjasko Mihajlo is marad a klub alkalmazásában.

 

Szuhodovszki Soma tavaly nyáron Győrből igazolt Kecskemétre, a 2021–2022-es idényben 35 mérkőzésen öt gólt és két gólpasszt jegyzett, s most játszhat először az NB I-ben – hívta fel a figyelmet a klub.

„Nem is tudom, hol kezdjem, hiszen még mindig bennem van az előző idény, ami még nem ülepedett le teljesen. Nagy dolgot vittünk véghez, annak pedig még inkább örülök, hogy a vezetőség bizalmat szavazott nekem az NB I-ben is. Nagyon fontos célomat értem el a karrierem során, és bízom benne, hogy ezt a bizalmat meg tudom hálálni. Mindenki nevében mondhatom, hogy várjuk a bajnokságot, hiszen olyan ellenfelekkel fogunk találkozni, amelyek nemzetközi kupás csoportkörért mennek. Szeretnék stabil helyet szerezni, élni a bizalommal, mindezt gólokkal és gólpasszokkal természetesen. A legfontosabb cél azonban a bennmaradás a csapattal” – idézte a klub honlapja Szuhodovszki szavait.

Rjasko Mihajlo szintén tavaly nyáron, Dorogról igazolt a KTE-hez. A 25 éves középhátvéd gyorsan alapembere lett a csapatnak. 29 meccsen kapott lehetőséget, és ő is az élvonalbeli debütálására készül.

„Nagyon örülök, hogy segíthettem a feljutásban a klubot. Kitűnő csapatunk és edzői stábunk van, az előző idényben olyanok voltunk, mint egy nagy család, ez nagyon sokat számított a hajrában. Egy percig sem kellett gondolkodnom, hogy szerződést hosszabbítsak, ezúton is köszönöm a klubvezetés bizalmát, mindent megteszek, hogy teljesítsük a kitűzött célt. A Kisvárdával egyszer már feljutottam az élvonalba, ám akkor egy sérülés miatt nem tudtam bemutatkozni az NB I-ben, most azonban szeretném a legmagasabb szinten megmutatni magam, illetve segíteni a csapatot” – mondta Rjasko.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők: Belényesi Csaba
(DVTK), Pejovics Danilo (szerb-magyar, Szeged-Csanád GA)
Kölcsönbe érkezők: Szabó Levente (Mol Fehérvár FC), Zeke Márió (Mol Fehérvár FC), Varga Bence (MTK Budapest)
Kölcsönből visszatérhet: Hatvani Dániel (FC Dabas)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Győri Benjámin, Bodor Zoltán
Kiszemeltek:
Távozók: Bartha László (szabadon igazolható), Gál Szabolcs (szabadon igazolható), Kis Balázs (szabadon igazolható), Lukács Dániel (Diósgyőri VTK),Szabó László (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Katona Bálint (Ferencváros), Szökrönyös Dániel (Zalaegerszegi TE)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik