NB I: Prioritás az, hogy védőt igazoljunk – Fernando

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.26. 12:15
A téli átigazolási időszak alatt eddig nem érkezett játékos a Diósgyőri VTK-hoz, de a vezetőedző, Fernando Fernández szerint védőre szüksége lenne a klubnak.

„Tajti József irányításával a klub hónapok óta figyeli a piacot, minden csapatrészbe nézünk játékosokat. Február közepén zárul az átigazolási időszak. Amint lesz mit bejelentenünk, azonnal meg fogjuk tenni” – idézte a klub honlapja Fernandót.„Tajti József irányításával a klub hónapok óta figyeli a piacot, minden csapatrészbe nézünk játékosokat. Február közepén zárul az átigazolási időszak. Amint lesz mit bejelentenünk, azonnal meg fogjuk tenni” – idézte a klub honlapja Fernandót.

Az edző Lipták Zoltán és Nagy Tibor távozása miatt érzi úgy, hogy lenne hol erősíteni.

„Mivel két játékos elhagyta télen a klubot, prioritás az, hogy védőt igazoljunk, de ezt leszámítva minden pozícióra van több játékosunk. A labdarúgásban sosem lehet tudni, hogy mikor igazol el egy focista egy másik klubhoz, ha például kap egy jó ajánlatot, ezért folyamatosan nyitott szemmel kell járnunk, mert őket is pótolni kell előbb-utóbb” – tette hozzá az edző.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Lipták Zoltán (Gyirmót FC Győr, szabadon igazolhatóként), Nagy Tibor (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Boros Gábor (Budafok)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik