NB I: „Hozzanak felelős döntést!” – Holczer Ádám üzent az MLSZ-nek

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.15. 13:36
Mint ismert, szombaton a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött, de megrendezték a labdarúgó NB I 25. fordulóját, miközben Európa-szerte felfüggesztették az élvonalbeli bajnokságok jelentős részét. Ennek kapcsán Holczer Ádám, a Paks kapusa a Facebook-oldalán egy videóban üzent a Magyar Labdarúgó-szövetségnek.

„Arra kérném önöket, hogy a történelmünk nagy napján hozzanak felelős döntést, és szüntessék be a jelenleg zajló magyar bajnokságot” – üzente Holczer Ádám, a Paks kapusa, aki a játékostársaihoz is felhívást intézett, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéséhez, és segítsenek elérni a célját.„Arra kérném önöket, hogy a történelmünk nagy napján hozzanak felelős döntést, és szüntessék be a jelenleg zajló magyar bajnokságot” – üzente Holczer Ádám, a Paks kapusa, aki a játékostársaihoz is felhívást intézett, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéséhez, és segítsenek elérni a célját.

Az 55 UEFA-tagállamból hatban rendeznek hétvégén élvonalbeli bajnoki találkozókat: Magyarország mellett Oroszországban, Ukrajnában, Szerbiában, Törökországban és Kazahsztánban nem állt le a profi futballélet egyelőre, sőt az oroszoknál és az ukránoknál a zárt kapus meccseknek sem látták szükségét – mindkét bajnokságban nézők előtt rendezik meg a mérkőzéseket.

NB I, 2019–2020, 25. FORDULÓ
MÁRCIUS 14., SZOMBAT
HELYSZÍN
JÁTÉKVEZETŐ
FTC–Kaposvár 5–0
Budapest, Groupama Aréna
Solymosi Péter
Mezőkövesd–Puskás Akadémia 0–0
Mezőkövesd, Városi Stadion
Erdős József
Újpest FC–Paksi FC 1–1
Zalaegerszeg, Városi Stadion
Pillók Ádám
Honvéd–Kisvárda 1–5
Budapest, Illovszky Rudolf Stadion
Vad II István
DVSC–ZTE FC 0–3
Debrecen, Nagyerdei Stadion
Iványi Zoltán
Mol Fehérvár–DVTK 1–1Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó
Berke Balázs
TABELLA • GÓLLÖVŐLISTA
A forduló mérkőzéseit a koronavírus-világjárvány miatt zárt kapuk mögött rendezték meg.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik