MK: „Az álmaimat élem, de vannak még céljaim ” – 2. gólját lőtte a 18 éves tehetség

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2023.03.03. 10:02
A Debrecen 3–1-re kikapott odahaza a Puskás Akadémiától a labdarúgó Mol Magyar Kupa negyeddöntőjében, így a felcsútiak jutottak a legjobb négy közé. A mérkőzés első gólját a mindössze 18 éves felcsúti tehetség, Gruber Zsombor szerezte, aki a 28. másodpercben lőtte felnőttpályafutása második gólját – vele beszélgetett az NSO Tv stábja.

Mivel közvetlenül a sorsolás után beszélgettünk, először azt kérdeztük Gruber Zsombortól: mit szól ahhoz, hogy a Puskás Akadémia Zalaegerszegre megy a Magyar Kupa elődöntőjében.

„Nem mondom, hogy örülök, nagyon erős ellenfél a Zalaegerszeg, de minden csapat jó, amelyik eddig eljut. Remélem, hogy ugyanígy nyerni tudunk. Ma az volt a célunk, hogy minél korábban szerezzünk vezetést, de nem gondoltam volna, hogy már a huszonnyolcadik másodpercben betalálok. Örülök, hogy így sikerült.”

Videónkban elmondja, lőtt-e már ilyen korai gólt valaha; elárulja, mit súgott Hornyák Zsolt a fülébe a lecserélésekor; és szóba kerül az is, hogy mindössze másfél éve annak, hogy góljával nyerte meg a Puskás Akadémia U17-es csapata a Puskás–Suzuki-kupát, és a Honvéd elleni vasárnapi bajnokiról is beszél.

MOL MAGYAR KUPA
NEGYEDDÖNTŐ
Debreceni VSC–Puskás Akadémia FC 1–3 (1–2)
Debrecen,
Nagyerdei Stadion, 3811 néző. V: Csonka
DVSC:
Milosevics – Bévárdi (Loncsar, a szünetben), Dreskovics, Lagator, Ferenczi – Manrique, Varga J. – Sós (Varga, 62.), Dzsudzsák, Bódi – Mance (D. Babunszki, 66.). Vezetőedző: Szrdjan Blagojevics
Puskás Akadémia:
Markek – Bartolec, Golla, Spandler, Ormonde-Ottewill – Batik – Favorov (Plsek, 80.), Levi (Slagveer, 79.), Corbu – Puljic (Colley, 80.), Gruber (Van Nieff, 69.). Vezetőedző: Hornyák Zsolt
Gólszerző:
Ferenczi (31.), ill. Gruber (1.), Levi (12.), Slagveer (85.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik