Kovács ezúttal az FTC-é lehet, holland védőt tesztelnek

Vágólapra másolva!
2011.06.09. 20:11
null
Mark Otten (középen) sorsáról holnap döntenek (Fotó: Mirkó István)
A Ferencváros több játékost is tesztel: a zöld-fehérek mai nyílt edzésén részt vett az angol negyedosztályú Hereford United magyar védője, Kovács János, valamint a NEC Nijmegen holland futballistája, Mark Otten.

A Fradi szakmai stábjának holnap kell eldöntenie, hogy meg akarja-e tartani Mark Ottent, aki csütörtökön és pénteken gyakorol együtt a zöld-fehérekkel. A holland védő szerződése június végén lejár a NEC Nijmegennél, így a Fradi ingyen szerezheti meg.

RÓSA KEZE ELTÖRT
A Ferencváros hivatalos honlapján számolt be arról, hogy Rósa Dénes keze eltört, így nem tudott együtt edzeni ma a társaival. A Fradi csapatkapitányának keze be van gipszelve, így nem végezhetett labdás edzéseket, és az ftc.hu közleménye szerint egyelőre nem lehet tudni, mikor tér vissza.

A 25 éves játékos nem először edzhet együtt magyar futballistákkal: a holland klubnál Babos Gábor mellett korábban az azóta az Osasunához kerülő Vadócz Krisztiánnal is együtt játszott.

A védőként és védekező középpályásként is bevethető Otten a NEC mellett a Feyenoordban is megfordult karrierje során, és ha az FTC játékosa lesz, akkor először próbálhatja ki magát hazájától távol.

Az angol negyedosztályban szereplő Hereford Unitednél május közepén átadólistára tett Kovács János is részt vett a Ferencváros tréningjén. A 25 éves védőt már korábban is meg akarta szerezni a zöld-fehér klub, de 2009-ben a futballista inkább Angliában maradt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik