Kisvárda: kedden még nem engedték volna el, mégis távozhat az edző – NS-info

B.A.B., K.T.I.B.A.B., K.T.I.
Vágólapra másolva!
2021.11.10. 17:14
null
Joao Janeiro (Fotó: Török Attila)
Fordulat Joao Janeiro és a Kisvárda ügyében! A Nemzeti Sport úgy értesült, a portugál tréner annak ellenére is hamarosan távozhat a kispadról, hogy a labdarúgó NB I-ben remekül rajtolt csapat sportigazgatója, Révész Attila kedden kijelentette, bár volt olyan együttes, amely kivásárolta volna Janeirót, idény közben nem akarják elengedni a szakembert. A kérő a Dunaszerdahely lehet.

FRISSÍTÉS, 18.03: a két klub hivatalosan is bejelentette az edzőváltást, Joao Janeiro a DAC vezetőedzője lett. További részletek, nyilatkozatok itt!

„A múlt héten megkeresett egy ügynökség bennünket, hogy vezetőedzőnk számára lenne ajánlata – idézte kedden a kisvardafc.hu Révész Attilát. – Elmondtam az igényünket, hogy milyen áron válnánk meg most tőle, hiszen érvényes szerződéssel rendelkezik klubunkkal. Tárgyalásokig is eljutottunk, de mérlegelnünk kellett, hogy ilyenkor, szezon közben nagyon nehéz megfelelő edzőt találni, nehezebb, mint nyáron vagy télen. Ezért ezt a kockázatot nem szerettük volna bevállalni, miközben büszkék vagyunk rá, hogy játékosaink után már az edzőnk is felhívta magára a figyelmet. Eljöhet majd az az idő, amikor szó lehet az értékesítéséről, ám most fontosabb a hátralévő mérkőzések minél jobb eredménye, emiatt nem tudtunk megállapodni a kérővel.”

A Nemzeti Sport információi szerint ennek ellenére is közeleg az edzőváltás Kisvárdán: Joao Janeirót bármelyik pillanatban bejelenthetik új állomáshelyén, a DAC-nál.

A Dunaszerdahely vezetőedzője, Németh Antal kedden – közös megegyezéssel – távozott a szlovák élvonal 5. helyén álló csapat kispadjáról.

A DAC eközben a közösségi felületein jelezte, fontos bejelentésre készül a klub...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik