B. A. B., K. T. I. 2021.11.10 17:14 Frissítve: 2021.11.10 18:16

Kisvárda: kedden még nem engedték volna el, mégis távozhat az edző – NS-info

Fordulat Joao Janeiro és a Kisvárda ügyében! A Nemzeti Sport úgy értesült, a portugál tréner annak ellenére is hamarosan távozhat a kispadról, hogy a labdarúgó NB I-ben remekül rajtolt csapat sportigazgatója, Révész Attila kedden kijelentette, bár volt olyan együttes, amely kivásárolta volna Janeirót, idény közben nem akarják elengedni a szakembert. A kérő a Dunaszerdahely lehet.

Joao Janeiro (Fotó: Török Attila)

 

FRISSÍTÉS, 18.03: a két klub hivatalosan is bejelentette az edzőváltást, Joao Janeiro a DAC vezetőedzője lett. További részletek, nyilatkozatok itt!

„A múlt héten megkeresett egy ügynökség bennünket, hogy vezetőedzőnk számára lenne ajánlata – idézte kedden a kisvardafc.hu Révész Attilát. – Elmondtam az igényünket, hogy milyen áron válnánk meg most tőle, hiszen érvényes szerződéssel rendelkezik klubunkkal. Tárgyalásokig is eljutottunk, de mérlegelnünk kellett, hogy ilyenkor, szezon közben nagyon nehéz megfelelő edzőt találni, nehezebb, mint nyáron vagy télen. Ezért ezt a kockázatot nem szerettük volna bevállalni, miközben büszkék vagyunk rá, hogy játékosaink után már az edzőnk is felhívta magára a figyelmet. Eljöhet majd az az idő, amikor szó lehet az értékesítéséről, ám most fontosabb a hátralévő mérkőzések minél jobb eredménye, emiatt nem tudtunk megállapodni a kérővel.”

A Nemzeti Sport információi szerint ennek ellenére is közeleg az edzőváltás Kisvárdán: Joao Janeirót bármelyik pillanatban bejelenthetik új állomáshelyén, a DAC-nál.

A Dunaszerdahely vezetőedzője, Németh Antal kedden – közös megegyezéssel – távozott a szlovák élvonal 5. helyén álló csapat kispadjáról. 

A DAC eközben a közösségi felületein jelezte, fontos bejelentésre készül a klub... 

 

 

2023.01.29 16:29:15

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az első KTE-gólra még gyorsan válaszolt a Fehérvár, de a másodikra egyáltalán nem tudott, és kikapott.

2023.01.29 12:29:44

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az első félidőben jobb volt a Honvéd, de visszaesett, és ezt kihasználták a lila-fehérek.

2023.01.29 12:29:44

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Jobban, veszélyesebben futballozott a második félidőben a hazai csapat, Drazsics gólja győzelmet ért.

2023.01.28 20:51:00

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2023.01.28 17:20:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az NB I-ben most debütáló Uram nem kapott gólt, ponttal távozott az éllovas otthonából a sereghajtó Vasas.