Kaposvár: Posza leghamarabb három hét múlva edzhet újra

Vágólapra másolva!
2013.01.18. 12:21
Eddig nem úgy alakul Posza Zsolt kaposvári karrierje, ahogy eltervezte. A kapus nyáron szerződött a Rákóczihoz, ám eddig csak kétszer léphetett pályára az első csapatban. Az egyszeres válogatott az ősszel megsérült, néhány nappal ezelőtt meg kellett operálni a bal térdét, így most három hónapig a rehabilitációé a főszerep.

„Szerencsére már túl vagyok a varratszedésen is – mondta Posza Zsolt. – Szombaton megműtöttek, már a gyógytornára figyelek, meg arra, hogy mielőbb visszatérhessek az első kerethez. Ha minden jól alakul, három hét múlva megtörténik, de akkor sem esem kétségbe, ha netán egy héttel tovább tart a felépülésem. Azért nem olyan rossz a helyzet."

A kihagyás tehát elhúzódik, pedig úgy tűnt, hogy a téli felkészülés elejére rendben lesz a kapus térde. Aztán a harmadik edzésen már érezte, baj van.

„Amikor még csak futni kellett, úgy tűnt, rendbe jött a lábam, és terhelhető – mondta Posza Zsolt. – Aztán az első kapusedzésen, amikor passzolni kellett, már éreztem, hogy gond van, végül az orvosok úgy döntöttek, jobb, ha megműtik a térdem. Kétszer azért még edzettem az operáció előtt, de nem lehetett elkerülni a beavatkozást. Remélem, már minden rendben lesz velem, mert nyárig még szerződésem van, szeretnék bizonyítani."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik