H. Á. 2021.03.29 17:33 Frissítve: 2021.03.29 19:20

Gyász: elhunyt a Ferencvárost évtizedekig szolgáló Kubatov Márk

A Ferencváros hivatalos honlapjának közlése szerint 84 éves korában elhunyt Kubatov Márk, a Ferencváros utánpótlásának egyik rendíthetetlen alakja, az FTC elnökének, Kubatov Gábornak nagybátyja.

 

Kubatov Márk (Fotó: fradi.hu)

 

„Márk bácsi gyermekkora óta rajongott a Ferencvárosért. Ahogyan az a régi fradistákkal lenni szokott, mindig megtalálta a módját, hogy éppen hogyan segítheti a zöld-fehéreket. 25 éven keresztül volt az FTC utánpótlásának intézője, de nemcsak az adminisztrációval foglalkozott, volt, hogy edzette is a jövő generációját, az Albert Flórián Stadionban pedig hangosbemondóként is szolgálta az egyesületet” – írta a fradi.hu.

A klub honlapjának közlése szerint Kubatov Márk életének végig része volt az FTC szeretete, nemrégiben lelkesen mesélte emlékeit a 2010-es évek elejéről, amikor megkezdődött a Ferencváros újjáépítése.

„Már akkor is sokat beszélgettünk a Fradiról, amikor Gábor elkezdte a munkát ott. Legelőször azt javasoltam neki, hogy mielőtt bármiben is dönt, kérdezze meg róla Flóri bácsi véleményét is, aki akkoriban még a stadionon belül is el volt szigetelve. Azt gondoltam, hogy ha ő úgy gondolja, hogy valamivel érdemes foglalkozni, akkor az biztos, úgy is van”  – emlékezett a zöld-fehérek honlapja.

2021.09.27 17:02:03

Labdarúgó NB I Munkatársunktól

A felcsúti futballklub elnöke Alcsútdobozon vette el az ismert televíziós műsorvezetőt, voltak vendégek a futballvilágból is.

2021.09.26 16:34:52

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A Fradi sorozatban kilencedszer nyert odahaza a lila-fehérek ellen, pedig az Újpest emberhátrányban sem adta fel.

2021.09.26 13:02:17

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Bár megszerezte a vezetést a Debrecen Kisvárdán, megtartani már nem tudta az előnyt.