Futsal: Curtis rögvest hős lett, két góllal mutatkozott be az Újpestben

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.11.06. 09:16
null
Széki Attila két góllal debütált az Újpest RFC-ben (Fotó: <a href="http://ujpestfutsal.hu/" target="_blank">Újpest RFC-220Volt)</a>
Egy nappal azután, hogy az Újpest RFC-220Volt bejelentette a korábbi NB I-es labdarúgóból lett rapper szerződtetését, Széki Attila alias Curtis már be is mutatkozott a lila-fehérek futsalcsapatában. A 31 éves játékos két gólt szerzett a Csomád elleni bajnokin.

Az Újpest Futsal Club második számú csapatában az NB III-as bajnokság 6. fordulójában, a Csomádi KSK ellen lépett pályára a rapper-futballista. A 81-es mezszámot választó Széki két gólt szerzett, s ez egy pontot ért az együttes számára. A találkozón egyébként még a vendég Csomád vezetett 2–0-ra, Molnár László a 8., Fodor Richárd a 11. percben talált a kapuba. Széki az első félidő utolsó percében lőtte az első, majd a 36. percben a második gólját.

„Izgalmas, jó meccset játszott csapatunk, s bár az első félidőben hátránnyal fordultunk, sikerült új igazolásunk, Széki Attila két góljával felállni. A végén a győzelem is a levegőben lógott, de kimaradtak a nagy helyzetek, sőt két büntetőt is számon kérhetünk a sporikon. Jó kis meccs volt! Hajrá lilák!” – olvasható az Újpest RFC-220Volt Facebook-oldalának rövid értékelése.

A csapat korábban arról írt, Curtist a hosszú kihagyás után újra „fel kell építeni”, ezért először a tartalékok között szerepel, később viszont lehetőséghez juthat az NB I-ben szereplő együttesben is. A jelek szerint az Újpesten nevelkedő és a nagypályás csapatban az élvonalban is pályára lépő, majd a Kecskeméttel NB II-es bajnokságot nyerő Széki jó úton jár sportkarrierje újraindításában.

(Ugyanebben a bajnoki osztályban és csoportban játszik az Újpest FC futsallcsapata is, amelyben több újpesti ifista is szerepel, például az MTK elleni, múlt heti NB I-es meccsen pályára lépő Németh Márk és Nagy Zsolt – a szerk.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik