FTC: „Nem hiszem, hogy visszalépés a német harmadosztály”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.07. 19:50
null
Hüsing hazatért Németországba (Fotó: Twitter/Hansa Rostock)
Oliver Hüsinget 2016 júliusában szerződtette a Ferencváros labdarúgócsapata a Werder Brementől, ám a német középhátvéd egy szezon után távozott. A 24 éves játékos hazatért, és a német harmadosztályú Hansa Rostockhoz igazolt, elmondása szerint pedig nem bánta meg a döntését.

 

„Jó volt az elmúlt egy év Budapesten, de miután véget ért a szezon, rájöttem, hogy valami mást szeretnék csinálni – mondta a Norddeutscher Rundfunknak Oliver Hüsing. – Végignéztem a lehetőségeimet, és a Hansát választottam. Nem bántam meg, és remélem, eddig Rostockban sem okoztam senkinek csalódást.”

Arra a kérdésre, hogy nem érzi-e visszalépésnek, hogy az Európa-liga-selejtezőben induló, kupagyőztes Ferencvárostól a német harmadosztályba szerződött, így válaszolt:

„Nem gondolom, hogy ez visszalépés lenne. Itt, a Hansánál lehetőségem van, hogy felhívjam magamra a figyelmet Németországban. Voltak megkereséseim magasabb osztályokból is, ám a megérzéseimre hallgatva a Rostockot választottam. Itt fejlődhetek, és segíthetem a klubot.”

„Thomas Doll magas szintű munkát végez a Ferencvárosnál. Egyértelmű, hogy a Bundesligában szerzett tapasztalatait tudja kamatoztatni. Nagyon ambiciózus, és sokszor érzelmes is” – fogalmazott a Fradi német vezetőedzőjével kapcsolatban a hátvéd.

FTC: ingyen hazaigazol a német védő - hivatalos - NSO

A német harmadosztályú Hansa Rostock labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy ingyen megszerezte Oliver Hüsinget a Ferencvárostól. A német védő kétéves szerződést kötött új klubjával, miközben a Fradi idegenben is legyőzte a Jelgavát az Európa-ligában, s ezzel bejutott a selejtező második körébe.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik