FTC: Elding és Haber a csapattal edzett, Schranztól elköszöntek

Vágólapra másolva!
2010.07.07. 11:18
Anthony Elding és Justin Haber is csatlakozott a Ferencváros élvonalbeli labdarúgócsapatához: szerdán délelőtt mindkét légiós a zöld-fehérekkel edzett, amire a közelmúltbeli események ismeretében nem lehetett ezer százalékban biztosan fogadni. Igaz, a jövőt illetően még ez sem jelent életbiztosítást...

Anthony Elding szabadságáról visszatérve a hencsei edzőtáborban csatlakozott a zöld-fehérekhez a múlt héten, de gyorsan távozott, miután tájékozódott a klubnál történt változásokról, és úgy döntött: ilyen körülmények között nem kíván a Ferencvárosnál maradni. Esetében felmerült a szerződésszegés lehetősége is ezek után, de Prukner László a szakmai stábbal egyetértésben úgy döntött: adnak még egy lehetőséget a légiósnak.

Habernek esküvője volt a nyáron, a nászútjáról most tért vissza a Ferencvároshoz. Esetében az kérdőjelezte meg a visszatérést, hogy időközben kapust keresett a klub: előbb a belga Bram Castrót, majd az osztrák Andreas Schranzot tesztelték, de végül mindkettőtől elköszöntek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik