DVTK: két játékost igazolnának még a télen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.02. 08:42
Egervári Sándor, az NB I-es DVTK vezetőedzője még két labdarúgó – belső védő és támadó – szerződtetését tervezi a téli átigazolási időszakban.

Egervári Sándor – aki a boon.hu-n nyilatkozott a keretben történt változásokról – elárulta, hogy ezzel kapcsolatban folyamatban vannak a tárgyalások, de például magyar játékost nagyon nehéz most megszerezni, hiszen szinte mindenkinek élő szerződése van. A rutinos tréner azért név nélkül annyi kiegészítést tett még, hogy a kiszemelt labdarúgók azonnal hadra foghatók lennének.

A jövőben már nem a diósgyőrieket erősíti Miroszlav Grumics, Senad Husic és Takács Tamás, míg Elek Ákos személyében egyelőre csak egy új játékos került a kerethez.

boon.hu-n nyilatkozott a keretben történt változásokról – elárulta, hogy ezzel kapcsolatban folyamatban vannak a tárgyalások, de például magyar játékost nagyon nehéz most megszerezni, hiszen szinte mindenkinek élő szerződése van. A rutinos tréner azért név nélkül annyi kiegészítést tett még, hogy a kiszemelt labdarúgók azonnal hadra foghatók lennének.

A jövőben már nem a diósgyőrieket erősíti Miroszlav Grumics, Senad Husic és Takács Tamás, míg Elek Ákos személyében egyelőre csak egy új játékos került a kerethez.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők: Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:Nagy Dominik (FTC)
Távozók: Bősz Levente, Takács Tamás (DVSC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:Miroszlav Grumics (szerb), Senad Husic (bosnyák)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik