H. D. 2020.06.30 15:12 Frissítve: 2020.07.01 21:14

DVSC: „Azt hiszitek, hogy tönkretehettek? Soha!” – kiborult a védő

Jurij Habovda, a DVSC labdarúgócsapatának ukrán – de magyar útlevéllel is rendelkező – jobbhátvédje alaposan kikelt magából, és az Instagramon reagált az őt ért kritikákra.

Jurij Habovda (19) az Instagramon reagált a kritikákra (Fotó: Tumbász Hédi)

 

Habovda az NB I-ben
IdényCsapatMeccsek számaJátékidő (perc)
2017–2018Balmazújváros292497
2018–2019Haladás302655
2019–2020DVSC6428
Forrás: Transfermarkt

A DVSC NB I-es búcsúja után Jurij Habovdával kapcsolatban több helyen is előkerült egy statisztika, miszerint egymást követő három idényben három különböző csapattal búcsúzott a magyar élvonaltól. A 2017–2018-as szezonban a Balmazújvárossal, a 2018–2019-es évadban a Haladással, ezúttal pedig a Debrecennel – igaz, a 31 éves labdarúgó csak január vége óta a Loki játékosa.

Ezzel kapcsolatban több internetes portál is kritikával illette Habovdát, aki az Instagramon válaszolt egy hosszú bejegyzésben.

„Azt hiszitek, hogy tönkretehettek? Soha! Halljátok, soha! Néhány sportoldalhoz szólnék ezúton, és a haladasfc.nyugat.hu-hoz fűződő »megrendelt« cikkhez. Ti semmirekellők vagytok, akik az életükben semmit sem értek el, és akik csak a mások kudarcainak örülnek! Nem tudtok semmit a futballról! Sok mindenen átmentem az életemben, és ami a legfontosabb: őszinte vagyok magamhoz a foci és a professzionalizmus vonatkozásában! Nem sajnálok semmit, ami ebben az utolsó három szezonban történt, keményen dolgoztam és minden erőmet odaadtam annak a csapatnak, melyben játszottam! Minden épeszű ember, aki ismeri a labdarúgást, tudja ezt és látta is! A ti életetek továbbra is árnyékban marad a számítógépes asztalnál, csipszet zabáltok, sört isztok és sz.rt írtok másokról! Gyengék voltatok, azok is vagytok és lesztek is! Hamarosan elmondok pár dolgot, miután mindenre másképp fogtok nézni!” – írta az Instagramra Jurij Habovda.

Azt hiszitek,hogy tönkretehettek???Soha!Halljátok soha!Néhány sportoldalhoz szòlnék ezúton és a haladasfc.nyugat.hu-hoz fűződő "megrendelt" cikkhez.Ti semmirekellők vagytok,akik az életükben semmit sem értek el,és akik csak a mások kudarcainak örülnek!Nem tudtok semmit a futballròl!Sok mindenen átmentem az életemben és ami a legfontosabb:őszinte vagyok magamhoz a foci és a professzionalizmus vonatkozásában!Nem sajnálok semmit,ami ebben az utolsò három szezonban történt,keményen dolgoztam és minden erőmet odaadtam annak a csapatnak,melyben játszottam!Minden épeszű ember,aki ismeri a labdarúgást,tudja ezt és látta is!!A ti életetek továbbra is árnyékban marad a számítògépes asztalnál,chipszet zabáltok,sört isztok és szart írtok másokròl!Gyengék voltatok,azok is vagytok és lesztek is!!!Hamarosan elmondok egy pár dolgot,miután mindenre másképp fogtok nézni!

2021.01.23 21:58:05

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Az öltözőbe belépve, majd a gyepre kifutva mindenkinek maga mögött kell hagynia a hétköznapi, modoros társalgást, ugyanis dresszben, gatyában, stoplisban más lesz a kommunikáció.

2021.01.23 14:03:31

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Oenning bemutatkozásán Bamgboye duplázott, majd Zivzivadze, Petrjak és Nikolics is betalált.

2021.01.23 13:36:04

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

Fölényben játszott az FTC, de a hazaiak jól koncentráltak a zuhogó esőben.

2021.01.23 13:05:58

Labdarúgó NB I BODNÁR TIBOR (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

Hiába birtokolta a második félidőben jóval többet a labdát a hazai csapat, a vendégek előtt adódott a legnagyobb helyzet.