Döntetlennel mutatkozott be Zoran Kuntics a Fradi kispadján

Vágólapra másolva!
2007.04.21. 16:35
Címkék
Döntetlennel mutatkozott be Zoran Kuntics a Ferencváros kispadján, az NB II Keleti csoportjának 22. fordulójában. A Fradi ezúttal sem tudott élni a lehetőséggel, nem tudta kihasználni, hogy a Nyíregyháza pénteken csak 1-1-et ért el a Békéscsaba ellen, így a két csapatnak továbbra is ugyanannyi pontja van.
Mirkó István - NS archív
Mirkó István - NS archív

NB II, 22. FORDULÓ

Helyszín: Tuzsér
Nézőszám: 3 000
Játékvezető: Szabó Zs.
Asszisztensek: Kelemen A., Márton Zs.
A KEZDŐCSAPATOK
TUZSÉR FERENCVÁROS
1 Nagy Z. 35 Szabó K.
3 Mező Á. 9 Nagy S.
20 Cséke 17 Ferencz
4 Dancs B. 26 Dragóner
21 Baka 27 Csepregi
2 Csobán 15 Bartha
14 Szilágyi K. 8 Lazics
7 Iván 6 Lipcsei
13 Kóka 18 Laczkó Zs.
10 Mitró 55 Tököli
11 Krajnc 20 Brettschneider
Vezetőedző: Vezetőedző:
Révész Attila Zoran Kuntics
Gólszerző(k): Csobán (42.) ill. Bartha (28.)
Csere: Mitró helyett Minyin (66.), Krajnc helyett Rab (71.), Szilágyi helyett Babják (78.), Brettschneider helyett Horváth D. (81.), Bartha helyett Zsivoczky (85.)
Sárga lap: Cséke (25.), Nagy S. (30.), Dancs B. (31.), Baka (32.), Dragóner (60.), Csepregi (65.)

Szavazás

Visszajut-e az élvonalba Zoran Kunticcsal az FTC?

Írja be az itt látható számot!
Duplán fontos volt a Ferencvárosnak a Tuzsér elleni mérkőzés, hiszen a Nyíregyháza pontokat vesztett ebben a fordulóban Békéscsabán, és nem mellesleg ez volt az első mérkőzése a fővárosiak kispadján Zoran Kunticsnak, aki Gellei Imrét váltotta.

Az első pillanattól kezdve mezőnyfölényben játszottak a vendégek, és már rögtön a meccs elején akár Bartha, akár Tököli révén megszerezhették volna a vezetést, de mindkét támadó elvétette a hazaiak kapuját.

A Fradi a továbbiakban is többet birtokolta a labdát, és nem engedte kibontakozni a tuzséri támadásokat.

A félidő derekához érve aztán megszületett Zoran Kuntics csapatának első gólja. Ekkor Bartha cselezgetett keresztbe a hazaiak tizenhatosa előtt, majd váratlanul lövésre szánta el magát, a labda pedig Nagy Zoltán kapujában kötött ki.

A szünethez közeledve a hazaiak először kerültek igazán nagy helyzetbe. Csobán lépett ki ekkor Iván labdájával, majd a kapujából kimozduló Szabót „beesernyőzte”, és egyből elegánsan gurított a Fradi kapujába.

A szerzett gólon felbuzdulva a Tuzsér a második játékrészre bátrabban jött ki, és teljesen egyenrangú ellenfelévé vált a Fradinak, mind a mezőnyben, mind pedig a helyzetek kidolgozásában.

A hajrában aztán rájött a Kuntics-csapat, hogy ezt a mérkőzést illene megnyerni, és ismét átvette a játék irányítását, nyomasztó mezőnyfölényt alakított ki, azonban a hazaiak védelme hősiesen küzdött.

A Ferencváros - annak köszönhetően, hogy csak egy pontot szerzett - továbbra is csak jobb gólkülönbséggel vezeti a másodosztály Keleti csoportját.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik