Tímár Krisztián szerződést hosszabbított Nyíregyházán

Vágólapra másolva!
2024.06.24. 16:17
Tímár Krisztián 2026-ig hosszabbított (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)
Tímár Krisztián vezetőedző meghosszabbította szerződését a labdarúgó NB I-ben újonc Nyíregyháza Spartacus csapatánál.

 

A klub honlapjának hétfői beszámolója szerint a tavaly nyáron érkező szakvezető megállapodása még érvényes volt, ennek ellenére 2026 nyaráig meghosszabbították.

„Nagyon örülök, hogy folytathatom a megkezdett munkát, várom az élvonalbeli szereplést. Bízom a csapatban, és remélem, hasonlóan sok örömet szerezhetünk szurkolóinknak, mint a legutóbbi idényben. Jólesik, hogy a klub vezetése bízik bennem, szeretném ezt továbbra is meghálálni” – nyilatkozta Tímár Krisztián.

„Az elmúlt hetekben jeleztük, hogy Tímár Krisztiánnal képzeljük el a folytatást. Egyértelmű, hogy egy sikeres évet tudhatunk magunk mögött közösen, ezért is tartottuk fontosnak, hogy megállapodjunk. Bízunk benne, hogy az NB I-ben is eredményesen irányítja majd a csapatot” – mondta Fekete Tivadar sportigazgató.

A 44 éves tréner irányításával a Nyíregyháza bajnok lett az NB II-ben, a Mol Magyar Kupában pedig az elődöntőig jutott. A nyári felkészülést egy héttel ezelőtt kezdte a csapat, amely vasárnap Ausztriába utazik edzőtáborozni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik