NB I: Ihor Haratint a Vidi és az Újpest is csábította

BORBOLA BENCEBORBOLA BENCE
Vágólapra másolva!
2024.02.06. 13:27
A korábbi ferencvárosi Ihor Haratin nem tér vissza az NB I-be (Fotó: Török Attila)
Több klub is kereste a magyar élvonalból, a jelek szerint a Ferencváros korábbi közzéppályása egyelőre mégsem tér vissza az NB I-be.

Egyre kisebb a valószínűsége, hogy Ihor Haratin 2021 szeptembere után visszatér az NB I-be. A 28 esztendős ukrán válogatott középpályás 2018 és 2021 között volt a Ferencváros labdarúgója, Szerhij Rebrov alapemberként számított a nagy munkabírású középpályásra, aki a Magyarországon töltött idő alatt három bajnoki címet szerzett a zöld-fehérekkel. A játékos a Legia Warszawánál eltöltött gyengébb időszakot követően több magyar együttes is megkörnyékezte, a játékos a napokban elismerte, van esély a visszatérésére.

Nos, a jelek szerint Ihor Haratint egyelőre mégsem láthatjuk az NB I-ben. A Fehérvár FC időközben a posztjára átigazolta korábbi ferencvárosi csapattársát, Sigér Dávidot, a másik klubba pedig a játékos nem szívesen menne. Merthogy az ukrán légiós iránt az Újpest érdeklődött, ám Ihor Haratin lapunknak leszögezte, egykori ferencvárosiként nem szívesen játszana Újpesten.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik