NB II: a Pécsnél játszhat tovább a Debrecen középpályása

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2023.02.14. 19:34
null
Major Sámuel Pécsre költözött (Fotó: pmfc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Major Sámuel kölcsönbe a Pécshez szerződött. A hírről az NB II-es klub is beszámolt.

 

A 21 éves Major Sámuel a több játéklehetőségért ment a debreceniektől a pécsiekhez. A kölcsönszerződés az évad végéig szól, amelyben Major két bajnokin és két kupameccsen lépett pályára a DVSC-ben.

Az eddigi pályafutása során Major megjárta Ausztriát is. Szerepelt a Salzburg korosztályos csapataiban, játszott az ifi Bajnokok Ligájában is. Futballozott a Lieferingben és az Admira Wackerben is.

„Nagy örömmel és motiváltan érkeztem a PMFC-hez, amelynek komoly szerepe van a magyar futballban – mondta Major a pécsiek honlapjának. A Pécsnek a tabellán elfoglalt jelenlegi pozíciója is azt mutatja, hogy kiváló munka folyik a klubnál, ahol bíznak a fiatalokban, és mernek is rájuk építeni. Jelenleg ugyan nyárig szól a kölcsönszerződésem, de ez alatt az idő alatt szeretnék kibontakozni, megmutatni magam és egyúttal segíteni a csapatot a minél sikeresebb bajnoki szereplés érdekében. Bízom benne, hogy szép időszak elé nézek a csapattársakkal együtt.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Sztefan Loncsar (montenegrói, Novi Pazar – Szerbia), Antonio Mance (horvát, NK Osijek – Horvátország), Hamzat Ojediran (nigériai, KF Egnatia – Albánia)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérnek: Sipos Szabolcs (Szeged-Csanád GA)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Varga Kevin (Hatayspor – Törökország)
Távozók: Charleston Silva dos Santos (brazil, felbontották a szerződését, szabadon igazolható), Hrabina Alex (Nyíregyháza Spartacus, szabadon igazolhatóként), Karim Lukili (marokkói, Karmiotissza – Ciprus, szabadon igazolhatóként), Gróf Dávid (Levadiakosz – Görögország)
Kölcsönbe távozók: Baranyai Nimród (Mezőkövesd), Rácz Balázs (Szeged-Csanád Grosics Akadémia), Saná Gomes (bissau-guineai, PFK Beroe Sztara Zagora – Bulgária), Baráth Péter (Ferencváros), Major Sámuel (PMFC – kölcsönbe)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Horváth Krisztofer (Torino – Olaszország, onnan Kecskeméti TE)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:
Bachesz Edvin (PMFC U19, profi szerződést kapott), Krausz Raul-Zoran(Siófok), Majnovics Martin (SV Horn – Ausztria), Miklós Péter (PMFC U19, profi szerződést kapott), Pejovics Danilo (Kecskemét – kölcsönbe), Szabó Máté (Szentlőrinc), Varasdi Dániel (Kozármisleny), Kártik Bálint (PAFC, legutóbb Csákvár – kölcsönben), Major Sámuel (DVSC – kölcsönben)
Távozók
: Futó Zsombor (Békéscsaba), Hadaró Valentin (Kecskemét – kölcsönből vissza), Kovács Péter (?), Marques-Airosa Patrik (?), Nikitscher Tamás (Kecskemét), Vas Bence (Kozármisleny – kölcsönben)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik