FTC: napokkal a derbi előtt telt ház tombol majd a Groupamában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.12. 16:02
null
A Depeche Mode milánói sajtótájékoztatóján (Fotó: AFP)
Az angol Depeche Mode zenekar milánói sajtótájékoztatóján jelentette be 2017-es világturnéja európai állomásait – a budapesti helyszín 2017. május 22-én a Groupama Aréna, melyben ez lesz az eddigi legnagyobb zenei esemény. A koncert után még lesz labdarúgó-mérkőzés is a 2016–2017-es idényben.

 

A Depeche Mode magyarországi népszerűségét ismerve minden bizonnyal telt házas lesz a koncert. A DM május 20-án Pozsonyban (Pasiensky Stadion) koncertezik, Budapestről pedig Prágába (Eden Aréna) megy tovább európai turnéja során.

A stadiont működtető cég eredetileg is úgy tervezte, hogy a Groupama Aréna koncerthelyszínként is funkcionál, a Depeche Mode fellépése lesz az eddigi legnagyobb szabású zenei rendezvény a stadionban. A májusi koncert után öt nappal a Ferencváros az Újpestet fogadja a 2016–2017-es bajnokság utolsó, 33. fordulójában, a Magyar Kupa döntőjét pedig május 31-én rendezik meg, és elképzelhető (de nem biztos, hisz hivatalos helyszínt még nem jelöltek ki), hogy azt is a Groupama Arénában.

Stadionkoncerteknél a küzdőteret mindig védik lerakható padlóval, hogy a gyepszőnyeg minél jobb állapotban vészelje át a tömeg látogatását.

Világsztárokat fogad a Groupama Aréna (Fotó: Veres Viktor)
Világsztárokat fogad a Groupama Aréna (Fotó: Veres Viktor)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik