Kapósak a Győrben nem marasztalt futballisták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.03. 10:43
null
Dudás Ádám (fent) valószínűleg nem marad<br />csapat nélkül (Fotó: Szabó Miklós)
Igen kapósak a Győri ETO-nál nem marasztalt labdarúgók, akiket az NB I több kiesőjelöltje is szívesen látna. A Rába-parti csapatnál eközben a védelmet szeretnék megerősíteni.

A zöld-fehérek elöljárói a téli szünetben közleményben tudatták, hogy kilenc labdarúgó távozása elé nem gördítenek akadályt, ennek értelmében szabadon tárgyalhat a jövőjéről Milos Kocics, Valentin Babic, Leandro Martínez, Michal Svec, Völgyi Dániel, Dudás Ádám, Varga Roland, Sváb Dániel és Stieber András is. Az egyedüli kivételt Varga Roland jelenti, ő önszántából kíván távozni a csapattól.

„Érdeklődők természetesen vannak a labdarúgók iránt, de konkrétum egyikőjük ügyében sincsen – adott tájékoztatást Szasa Sztevanovics, a Győri ETO sportigazgatója. – A listán szereplő néhány játékos igen kapós, a kiesés elől menekülő klubok többüket is szívesen vinnék, meglátjuk, végül ki hova szerződik. Hétfőtől alighanem ezen a fronton is beindul az élet. Nem meglepetés, Völgyi Dánielt, Dudás Ádámot, Leandro Martínezt több kiesőjelölt is szívesen látná a keretében. Magyarországon remek labdarúgóknak számítanak, a szakma ismeri, elismeri a tudásukat.”

A távozók mellett érkezők is lesznek az ETO-nál, néhány posztra biztosan jön még labdarúgó a győriek keretébe.

„Bal oldali védőt mindenképpen szeretnénk, és egy belső védőre is szükségünk van – mondta Szasa Sztevanovics. – A hátvédsor közepén csupán Lipták Zoltán és Lang Ádám bevethető, muszáj lesz egy harmadik megbízható futballistát hozni erre a posztra. Elöl létszámban és minőségben is megvagyunk, oda már nem keresünk labdarúgót.”

Konkrétumok hamarosan, hétfőn benépesülnek az ETO-park irodái.

VARGA ROLAND A FRADIBAN KÖTHET KI
A Győrből elvágyódó Varga Rolandról korábban megírtuk, hogy a Ferencváros érdeklődik iránta. Akkor ezt a fővárosi klub nem kívánta kommentálni, értesüléseink szerint azonban a puhatolózó tárgyalások már megkezdődtek, hamarosan pont kerülhet az ügy végére.
TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők: Miroslav Stevanovic (bosnyák, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Bénes László
Kiszemeltek: Dan Bucsa (román, Universitatea Cluj – Románia), Sebastian Chitosca (román, Ceahlaul Piatra Neamt – Románia), Ciprian Deac (román, CFR Cluj – Románia), Mihai Minca (román, CFR Cluj – Románia), Ionut Rada (román, CFR Cluj – Románia), Mateo Susic (bosnyák, CFR Cluj – Románia)
Távozók: Mihai Nicorec (román, szabadon igazolható), Sváb Dániel (szabadon igazolható), Takács Ákos (befejezte pályafutását)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Valentin Babic (horvát), Dudás Ádám, Milos Kocics (szerb), Leandro Martínez (olasz-argentin, érdeklődnek iránta: Bp. Honvéd), Stieber András, Michal Svec (cseh), Lazar Sztanisics (szerb), Varga Roland (érdeklődnek iránta: Ferencváros), Völgyi Dániel (érdeklődnek iránta: Puskás AFC, Vasas)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik