Győri ETO: a Fradiban köthet ki az átadólistára tett támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.20. 11:28
null
Varga Roland nem Győrben képzeli el a jövőjét, a Nemzeti Sport információi szerint az Üllői útra vágyik (Fotó: Szabó Miklós, archív)
A Nemzeti Sport információi szerint a Ferencváros érdeklődik a Győri ETO-nál átadólistára tett Varga Roland iránt.

Győrben a minap kilencfős listát hoztak nyilvánosságra, ezen azok a játékosok szerepeltek, akikre nem tart igényt Miriuta Vasile vezetőedző és stábja. A kilencből egy azonban kivételt jelent, Varga Roland maga kérte, hogy tegyék átadólistára.

„Varga Roland szeretett volna távozni, így aztán, bár hosszabbítottunk volna vele, s az új edzőnk, Miriuta Vasile is számolt volna a támadóval, tiszteletben tartjuk a szándékát: megfelelő ajánlat esetén távozhat – mondta a Nemzeti Sportnak Szasa Sztevanovics, az ETO sportigazgatója, aki a Ferencvárosról szóló kérdésre is reagált. – Természetesen nem akarjuk ingyen elengedni, válogatott labdarúgóról van szó, neki is van piaci értéke. Bár én is hallottam magyar klubok érdeklődéséről, hivatalosan még nem keresett meg minket senki. Egyelőre nem tudok mást mondani, várjuk a fejleményeket.”

Varga Rolandot nyárig köti szerződés a klubhoz, menedzsere, Vörösbaranyi József szerint magyar ajánlatok mellett külföldi érdeklődés is mutatkozik. A Ferencváros nem kommentálta az NS értesüléseit.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Hajnal Tamás (FC Ingolstadt – Németország, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Popov Patrik, Haris Attila
Kiszemeltek: Elek Ákos (DVTK), Varga Roland (Győri ETO)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, ?)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak:

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők: Miroslav Stevanovic (bosnyák, szabadon igazolható, legutóbb Sevilla, onnan kölcsönben Deportivo Alavés – Spanyolország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Bénes László
Kiszemeltek: Dan Bucsa (román, Universitatea Cluj román), Ciprian Deac (román, CFR Cluj romániai), Mihai Minca (román, CFR Cluj romániai)
Távozók: Mihai Nicorec (román, szabadon igazolható), Sváb Dániel (szabadon igazolható), Takács Ákos (befejezte pályafutását)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Valentin Babic (horvát), Dudás Ádám, Milos Kocics (szerb), Leandro Martínez (olasz-argentin, érdeklődnek iránta: Bp. Honvéd), Stieber András, Michal Svec (cseh), Lazar Sztanisics (szerb), Varga Roland (érdeklődnek iránta: Ferencváros, külföld), Völgyi Dániel (érdeklődnek iránta: Puskás AFC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik